Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τετ α τετ με Μαρτίνς

Και τετ α τετ με Μαρτίνς
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 - 18:18

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Πέμπτη. Μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ μετά τον αποκλεισμό από το Champions League από τη Λουντογκόρετς.

Δεν άρεσε σε κανέναν ο αποκλεισμός αλλά και η παρουσία της ομάδας και στα δύο ματς με τους Βούλγαρους.

Για αυτό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στους παίκτες, τους τόνισε τα λάθη τους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσία του στο Ρέντη είχε μία ολιγόλεπτη συζήτηση και με τον προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς. Δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ τους, όμως ο ισχυρός άντρας του Θρύλου μιλώντας στον Πορτογάλο τεχνικό του τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερη. Έτσι ώστε να πετύχει το στόχο που έχει θέσει τώρα, την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Εκτός αυτού οι δύο άντρες πέρα από την όχι καλή αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού στα πρώτα επίσημα ματς, μίλησαν και για τη μεταγραφική ενίσχυση που θα υπάρξει στην ομάδα. Και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι...

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη του Βατσλίκ...

Η πρώτη του Βατσλίκ...

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς στον Τσέχο τερματοφύλακα...