Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ρίχνει «βόμβα»! «Πρόταση για Μανωλά ο Ολυμπιακός»! (photo, video)

Ρίχνει «βόμβα»! «Πρόταση για Μανωλά ο Ολυμπιακός»! (photo, video)
Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 - 10:09

«Βόμβα» επιχειρεί να ρίξει ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Μανωλά, όπως αποκαλύπτει η «Corriere dello Sport» στο σημερινό της πρωτοσέλιδο. Η ιταλική εφημερίδα έχει πρώτο θέμα τον Θρύλο και τον Κώστα Μανωλά και ισχυρίζεται πως ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση!

«Πρόταση για τον Μανωλά», είναι ο τίτλος του βασικού θέματος. «Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται»!!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Νάπολι, έχει συμβόλαιο ως το 2024 και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, επιχειρεί να κάνει μία μεγάλη αλλά και πολύ δύσκολη μεταγραφή. Αυτήν τη στιγμή κοστολογείται γύρω στα 23 εκατομμύρια ευρώ και ενώ η Νάπολι τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 35 εκατ. ευρώ.

Εφόσον ισχύει το θέμα, ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον 30χρονο στόπερ και εννοείται πως σε αυτό το σενάριο καθοριστικό ρόλο ενδέχεται να παίξει και η μεγάλη επιθυμία του ίδιου του Μανωλά να επιστρέψει μόνο για τον Ολυμπιακό. Το έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Δείτε το επίμαχο πρωτοσέλιδο της «Corriere dello Sport»:

Διαβάστε επίσης