Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνω από τον Ολυμπιακό, ΚΑΝΕΝΑΣ!

Πάνω από τον Ολυμπιακό, ΚΑΝΕΝΑΣ!
Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 - 15:57

Η δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς και για την κακή εικόνα της ομάδας, ήταν πολύ έντονη. Και αυτό τον «οδήγησε» να πάει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.

Μάλιστα, έκανε λόγο για κάποιες αποδόσεις που προσβάλλουν την ιστορία του Ολυμπιακού. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να καταλάβουν όλοι στην ομάδα. Φρόντισε να καταλάβουν πως δεν γίνεται να μην προσπαθούν, να μην τα δίνουν όλα.

Ακολούθησε η διαδικασία για τη δήλωση των ονομάτων στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League. Και εκεί, το μήνυμα που στάλθηκε ήταν ηχηρό: Ρούμπεν Σεμέδο εκτός ευρωπαϊκής λίστας!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δίστασε να αφήσει εκτός λίστας τον καλύτερο αμυντικό του Ολυμπιακού. Δεν χωράει αμφιβολία πως ο καλός Σεμέδο είναι άλλη κλάση. Ο Σεμέδο των έως τώρα αγώνων, δεν είναι καλός. Και αυτό ήταν ένα ηχηρό μήνυμα από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ένα μήνυμα ότι όσο καλός και να είσαι, όσο μεγάλο και να είναι το συμβόλαιό σου, αν δεν είσαι καλός, δεν θα παίζεις. Τόσο απλά. Έτσι έπρεπε να είναι. Έτσι πρέπει.

Είπαμε, πάνω από τον Ολυμπιακό, ΚΑΝΕΙΣ!

Διαβάστε επίσης