Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό «δεν βλέπει» τον ανταγωνισμό

Για αυτό «δεν βλέπει» τον ανταγωνισμό
Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 - 10:09

Προσπαθούν μάταια να φτάσουν τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του Πειραιά έχει αυτό που δεν έχουν οι άλλοι… Έχει ΕΥΘΙΞΙΑ. Όταν κάτι δεν πάει καλά, όταν στραβοπατάει, δεν προσποιείται ότι είναι όλα… μέλι-γάλα. Δεν προσποιείται ότι όλα είναι καλά και ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Αντιθέτως, κοιτάζει το θέμα κατάματα, το αντιμετωπίζει και το ΛΥΝΕΙ.

Με τρόπο σαφή, ο οποίος στέλνει και μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς τους αντι-Ολυμπιακούς. Οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για να βλέπουν τον Θρύλο να στραβοπατά, ή να κάνει λάθη, για να ποτίζουν τους «ακολούθους» τους με πικρόχολα σχόλια και κακόπιστη κριτική, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους μακριά από τα χάλια των ομάδων τους…

Για αυτό «δεν βλέπει» τον ανταγωνισμό, ο Ολυμπιακός. Γιατί κοιτάζει πρώτα να φτιάξει εκείνο που δεν πάει καλά εντός των τειχών και μετά να δει τι δεν πάει καλά στους «απέναντι». Ενδιαφέρεται πρώτα για την ίδια του την ομάδα και μετά, πολύ μετά, για το τι κάνουν «οι άλλοι». Είναι άλλωστε τόσο μεγάλη η διαφορά, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στους «απέναντι», ώστε δεν έχει και τίποτα «να δει» εκεί, ο Θρύλος. Ο ίδιος είναι που θέτει το παράδειγμα, ο ίδιος είναι που δίνει τον τόνο. Και ο ίδιος είναι που πρέπει διαρκώς να γίνεται καλύτερος, αφήνοντας τους άλλους στη… μιζέρια τους.

Η αντίδραση όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού, μετά το στραβοπάτημα, απέναντι στη Λουντογκόρετς είναι ενδεικτική. Ενδεικτική, πάνω από όλα, του πως αυτή η ομάδα ΔΙΑΦΕΡΕΙ από τους άλλους. Εκεί όπου οι άλλοι καταρρέουν, ο Ολυμπιακός διορθώνει, βελτιώνει, προχωρά. Το ίδιο κάνει και τώρα. Και έχει πάντα στόχο. Εν προκειμένω τους ομίλους του Europa.

Διαβάστε επίσης