Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος να προλάβει να τον δηλώσει για Σλόβαν!

Στόχος να προλάβει να τον δηλώσει για Σλόβαν!
Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 - 15:59

Φουντώνουν οι πληροφορίες από το εξωτερικό, οι οποίες σιγά-σιγά βρίσκουν ανταπόκριση και εδώ στην Ελλάδα, σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόνι Λόπες, στον Ολυμπιακό! Σχετικά με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, για να είμαστε πιο σαφείς, με οψιόν αγοράς για του χρόνου (όχι υποχρεωτική, αλλά αρκετά υψηλή, κοντά 10 εκ. ευρώ), για τον 25χρονο εξτρέμ. Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς τις ανακοινώσεις, αφού όπως αναφέρουν στο εξωτερικό και μεταφέρεται πλέον και στο εσωτερικό, ο Ολυμπιακός παλεύει για να τελειώσει το θέμα!

Στην Ισπανία και την Πορτογαλία ανέφεραν και συνεχίζουν να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον παικταρά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός αναμένεται στη χώρα μας μέχρι αύριο, Δευτέρα! Αυτό για να προλάβει ο Ολυμπιακός να τελειώσει τη μεταγραφή και να τον δηλώσει στη λίστα, για τα δύο παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα play off του Europa League!

Στόχος του Θρύλου, όπως έκανε και με τον Ονιεκούρου στη λίστα για τη Λουντογκόρετς, ασχέτως αν ο Μαρτίνς αποφάσισε να μη ρισκάρει ρίχνοντάς τον στη μάχη, θέλει να έχει διαθέσιμο τον Λόπες, για τα δύο ματς με τη Σλόβαν. Και ενδεχομένως στη ρεβάνς να τον ρίξει στο γήπεδο. Ο Λόπες, άλλωστε, έχει κάνει πλήρη προετοιμασία, με τη Σεβίλλη και θα πρέπει να μπει άμεσα στο κλίμα, γιατί ο Ολυμπιακός χρειάζεται την ενίσχυσή του, στα άκρα.

Μένει να φανεί εάν όντως θα έχουμε άμεσα εξελίξεις, για το θέμα του γεννηθέντος στη Βραζιλία, πολιτογραφημένου Πορτογάλου εξτρέμ, που αρέσκεται να παίζει από δεξιά, με ανάποδο πόδι.

** Η φωτογραφία είναι από τα social media του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Που να κέρδιζε κιόλας…

Που να κέρδιζε κιόλας…

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας στον Παναθηναϊκό, για την ήττα από τη Μίλαν. Λογικό, τόσο που έχουν μικρύνει.