Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα Λόπες για τον Θρύλο!

Ημέρα Λόπες για τον Θρύλο!
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 10:03

Ημέρα Ρόνι Λόπες η σημερινή για τον Ολυμπιακό! Ο εξαιρετικός εξτρέμ της Σεβίλλης έρχεται στον Θρύλο! Φτάνει νωρίς το απόγευμα (14:30) στη χώρα μας, ο εξαιρετικός εξτρέμ, για να ανεβάσει και άλλο επίπεδο την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δυναμώνει και είναι, πλέον απορίας άξιο ποιος (και πως) μπορεί να τον… σταματήσει!

Η άφιξη του Ρόνι Λόπες σηματοδοτεί την πέμπτη σπουδαία μεταγραφή του Θρύλου, για τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο Τικίνιο Σοάρες ήταν εκείνος που είχε ανοίξει το «παράθυρο», ενώ ακολούθησαν οι Κουντέ, Βατσλίκ, Ονιεκουρού. Και τώρα είναι η σειρά του Ρόνι Λόπες, να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει μέλος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Ο Θρύλος συνεχίζει να προσθέτει ποιότητα στο δυναμικό του και να δίνει απαντήσεις, σε όλους όσοι τόλμησαν να βγάλουν… γλώσσα, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό, από τη Λουντογκόρετς.

Ο Ρόνι Λόπες έρχεται έτοιμος, αφού έχει κάνει πλήρη προετοιμασία με τη Σεβίλλη και θα χρειαστεί απλώς ελάχιστο χρόνο προσαρμογής, στο νέο του περιβάλλον. Για αυτό θα φροντίσουν ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι θα τον υποδεχθούν άμεσα στο Ρέντη.

Σε ό,τι αφορά την έλευσή του στο λιμάνι, μιλάμε για μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς, σε ένα επίπεδο, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κινηθεί. Και γνωρίζουμε φυσικά ότι θα το κάνει, εφόσον ο Λόπες βγάλει στο γήπεδο αυτά που ξέρει και μπορεί και «δέσει» εδώ, με τον Ολυμπιακό.

Ημέρα Λόπες, λοιπόν, η σημερινή! Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο και ετοιμάζεται να κλείσει ακόμη μία δυνατή μεταγραφή!

** Η φωτογραφία είναι από τα social media του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης