Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι απαντάει ο Πειραιάς!

Έτσι απαντάει ο Πειραιάς!
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 10:24

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Μιλούν από μόνες τους οι κινήσεις του Ολυμπιακού, στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Την ώρα που οι άλλοι κάνουν… λογιστική, ο Ολυμπιακός κάνει μεταγραφάρες. Την ώρα που οι άλλοι ψάχνουν τα έσοδα και τα έξοδα του Θρύλου (για να πουν τι, άραγε;…) ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει μεγάλα συμβόλαια σε παικταράδες και να πληρώνει ομάδες με εξωφρενικά, για τα ελληνικά δεδομένα, ποσά, προκειμένου να ντύσει στα ερυθρόλευκα εξαιρετικούς παίκτες και να ανέβει επίπεδο!

Ο Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η ομάδα με το πιο ποιοτικό, με το πιο ακριβό ρόστερ, η ομάδα η οποία δεν χρειαζόταν καν ενίσχυση (που λέει ο λόγος), είναι και εκείνη, η οποία για ακόμη μία φορά κάνει τις περισσότερες μεταγραφάρες, φέρνοντας στην Ελλάδα παιχταράδες, οι οποίοι μπορούν να τον οδηγήσουν -και- φέτος σε ΣΠΟΥΔΑΙΑ πράγματα.

Έτσι απαντάει ο Πειραιάς. Έτσι απαντάει στους… λογιστές. Έτσι απαντάει στους προπαγανδιστές. Έτσι απαντάει σε εκείνους, οι οποίοι στάθηκαν πάνω από το στραβοπάτημα του Θρύλου, στα προκριματικά του Champions League, για να… κανιβαλίσουν. Και να προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις δικές τους, αλγεινές εντυπώσεις, στρέφοντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων τους μακριά από τις δικές τους αποτυχίες.

Όχι. Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει τον Ρόνι Λόπες για να «απαντήσει» στους προπαγανδιστές. Όχι. Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει τον Ρόνι Λόπες για να «βγει από πάνω» σε εκείνους που τον επικρίνουν, ενώ έχουν γίνει συνώνυμο της αποτυχίας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Ρόνι Λόπες ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ και ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Και γιατί έχει ΔΙΟΙΚΗΣΗ, η οποία δεν κάνει πίσω στα δύσκολα. Αλλά βγαίνει μπροστά. Όπως έχει μάθε να κάνει σε όλα της!

Διαβάστε επίσης

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Ο Μαρινάκης δεν απαξίωσε την ομάδα. Έστειλε μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας, εκεί όπου χρειάζεται. Αν ελήφθη, μένει να φανεί…

Ημέρα Λόπες για τον Θρύλο!

Ημέρα Λόπες για τον Θρύλο!

Φτάνει νωρίς το απόγευμα (14:30) στη χώρα μας, ο εξαιρετικός εξτρέμ, για να ανεβάσει και άλλο επίπεδο τον Ολυμπιακό.