Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 11:08

Μπαίνουμε, λοιπόν, στην τελική ευθεία, για το πρώτο από τα δύο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμη μία πρόκληση. Μεγάλη. Το Europa League, όσο και αν οι προπαγανδιστές θέλουν να το μειώσουν, για να μας πουν για… αποτυχία του Θρύλου που κυνηγάει να παίξει εκεί (στο μεταξύ οι ομάδες τους δεν περνούν ούτε απ’ έξω από το Europa League…) είναι μία σοβαρή διοργάνωση, με επίπεδο και με αξία και ο Ολυμπιακός θέλει αφενός να πάει σε αυτή και αφετέρου να διακριθεί σε αυτή… Πρέπει ο Ολυμπιακός να μπει στους ομίλους του Europa και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για οποιοδήποτε αντίθετο αποτέλεσμα…

Η ομάδα είναι τρομερά ποιοτική. Ήταν χωρίς τις μεταγραφές. Ήταν και πριν έρθουν οι παικταράδες που έχουν έρθει. Συγκυριακά, από δικά του λάθη, από νωθρότητα και κακή αγωνιστική συμπεριφορά έμεινε εκτός play offs Champions League και τώρα οφείλει να πετάξει από πάνω του αυτή την κακή συγκυρία. Και να βγάλει στο γήπεδο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, κόντρα στη Σλόβαν.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ρέντη. Μίλησε στην ομάδα. Μίλησε στον Μαρτίνς και τους παίκτες. Ο Μαρινάκης δεν απαξίωσε την ομάδα. Έστειλε μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας, εκεί όπου χρειάζεται. Αν ελήφθη, μένει να φανεί… Και θα φανεί άμεσα. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χώρος για… χαλαρότητα και… αδιαφορία. Δεν λέμε ότι κανένας παίκτης είναι αδιάφορος. Ας πούμε… μπλαζέ. Δεν σηκώνει τέτοιο ύφος, το ύφος του Θρύλου. Ο Θρύλος θέλει όλοι οι παίκτες του να… σκυλιάζουν, για κάθε κατοχή. Για κάθε μπάλα. Θέλει πάθος και δύναμη ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ.

Το πήραν το μήνυμα εκείνοι που έπρεπε; Θα φανεί! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει, όταν πρέπει, όπως κάνει πάντα, για να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάστασή της. Να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Διαβάστε επίσης