Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Κολάροφ που «παίζει» για τον Ολυμπιακό (videos)

Αυτός είναι ο Κολάροφ που «παίζει» για τον Ολυμπιακό (videos)
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 11:29

Το όνομα του Αλεξάνταρ Κολάροφ βρίσκεται στην επικαιρότητα, για τον Ολυμπιακό και «παίζει» έντονα στον ελληνικό Τύπο (αρχικά στον «Κόκκινο Πρωταθλητή»). Ο τεράστιος Σέρβος αριστερός μπακ χαφ φέρεται να είναι στόχος των Πρωταθλητών Ελλάδας, προκειμένου να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας, με έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει με τρομερή άνεση και ποιότητα, τόσο το 4-3-3, όσο και το 3-4-3.

Ο Κολάροφ μπορεί να παίξει αριστερός μπακ, αριστερός χαφ (να καλύπτει όλη την πλευρά), ενώ παίζει και ως στόπερ, αν χρειαστεί. Είναι στα 35 του, αλλά έχοντας κάνει ήδη προετοιμασία με την Ίντερ, στην οποία ανήκει (έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο) βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν θα χρειαστεί χρόνο να φτάσει σε αυτό.

Ο Κολάροφ έχει παίξει σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μάντσεστερ Σίτι, Λάτσιο, Ρόμα, Ίντερ. Έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και από την Ευρώπη, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, έχοντας 94 συμμετοχές και 11 γκολ!

Από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει κάτι για το θέμα, ωστόσο οι πληροφορίες οι οποίες κυκλοφορούν αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παλεύει την περίπτωσή του.

Δείτε τον σε δράση:

Διαβάστε επίσης

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Ο Μαρινάκης δεν απαξίωσε την ομάδα. Έστειλε μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας, εκεί όπου χρειάζεται. Αν ελήφθη, μένει να φανεί…