Ντουντούκα
Με Μαρσέλο για την αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κολάροφ: Έχει όλα τα καλά, εκτελεί και ΤΡΟΜΕΡΑ φάουλ! (videos)

Κολάροφ: Έχει όλα τα καλά, εκτελεί και ΤΡΟΜΕΡΑ φάουλ! (videos)
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 11:50

Το όνομα του Αλεξάνταρ Κολάροφ «παίζει» εκ νέου έντονα, για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες κυκλοφορούν σήμερα, ο Ολυμπιακός παλεύει να κάνει δικό του τον έμπειρο διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, ο οποίος εφόσον φορέσει τα ερυθρόλευκα, αναμένεται να εκτινάξει την αριστερή πλευρά, σε απίστευτα επίπεδα!

Ο Κολάροφ είναι ένας all around αριστερός μπακ, με τρομερή έφεση στο επιθετικό παιχνίδι και στη δημιουργία. Μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα με την μπάλα στα πόδια. Επιτίθεται, πασάρει, δημιουργεί και βοηθάει απίστευτα στην προσπάθεια της ομάδας να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Αλλά δεν περιορίζεται εκεί, σε ό,τι αφορά το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού του.

Ο Κολάροφ έχει και ένα άλλο, τρομερό προσόν: Σκοράρει και με φάουλ! Έχει, εν γένει, ένα αριστερό (ή και δεξί, όπως θα δείτε!) πόδι… δηλητήριο! Απίστευτη ποιότητα, στις εκτελέσεις φάουλ, η οποία βεβαίως πέρα από έμφυτη, «καλλιεργήθηκε» κιόλας! Όπως χαρακτηριστικά θα δείτε στο 2ο από τα παρακάτω βίντεο, με τον Κολάροφ να προπονείται στα φάουλ, ως παίκτης της Σίτι…

Απολαύστε γκολάρες του, από χτυπήματα φάουλ.

** Η φωτογραφία είναι από το Twitter της Ίντερ.

Διαβάστε επίσης

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Ο Μαρινάκης δεν απαξίωσε την ομάδα. Έστειλε μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας, εκεί όπου χρειάζεται. Αν ελήφθη, μένει να φανεί…