Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλος ο Ολυμπιακός, δύο λέξεις μόνο: Σλόβαν Μπρατισλάβας

Όλος ο Ολυμπιακός, δύο λέξεις μόνο: Σλόβαν Μπρατισλάβας
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 14:32

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού, παρότι δεν βάζει στην άκρη άλλα θέματα, κινείται σε ρυθμό Σλόβαν! Σε ρυθμό Europa League. Και μόνο. Είναι τόσο σημαντική η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, ώστε θα έλεγε κανείς, στην… υπερβολή του πράγματος, ότι όλος ο Θρύλος είναι, αυτές τις μέρες… δύο λέξεις: Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Τόσο μεγάλη είναι η σημασία των play offs του Europa League, για τον Θρύλο. Τόσο μεγάλη είναι η αξία της πρόκρισης στο Europa League!

Πρώτοι που πρέπει να το καταλάβουν είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εκείνοι είναι που πρέπει να πάρουν την ομάδα από το χέρι, όπως έχουν κάνει σε τόσες και τόσες επιτυχίες, μέχρι σήμερα, να την οδηγήσουν στη φάση των ομίλων του Europa και να συνεχίσουν, με προκρίσεις, όσο πιο μακριά μπορούν. Γιατί… μπορούν. Το έδειξαν όταν πέρασαν την PSV, όταν πέρασαν την Άρσεναλ, όταν νίκησαν ξανά την Άρσεναλ στο Λονδίνο, όταν χρειάστηκε ο… Μαρτσίνιακ για να μείνουν εκτός συνέχειας από τη Γουλβς… Μπορούν.

Όλος ο Ολυμπιακός είναι ΜΟΝΟ Σλόβαν αυτή τη στιγμή. ΜΟΝΟ Europa. Είπαμε, η ζωή δεν σταματά και η έλευση του Ρόνι Λόπες το αποδεικνύει. Αλλά σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, ΜΟΝΟ τα play offs του Europa League υπάρχουν!

Διαβάστε επίσης