Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θέμα Μανωλά: Παίρνει Χουάν Ζεσούς η Νάπολι

Θέμα Μανωλά: Παίρνει Χουάν Ζεσούς η Νάπολι
Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - 12:47

Δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε τη δυσκολία της περίπτωσης επιστροφής Μανωλά, στον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή. Ο ίδιος ο Ολυμπιακός, μέσω διαρροών, έχει ξεκαθαρίσει ότι η υπόθεση Μανωλά δεν μπορεί να προχωρήσει, αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν ούτε στον Θρύλο να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Τον Ολυμπιακό, τη μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που ξοδεύει χρήματα. Τα σενάρια, ωστόσο, συνεχίζονται στη γειτονική χώρα… Και «φουντώνουν» με κάθε ευκαιρία.

Νέα αφορμή δίνεται από το γεγονός ότι η Νάπολι αποκτά, όπως φαίνεται, στον Χουάν Ζεσούς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, οι «παρτενοπέι» περνούν από ιατρικές εξετάσεις τον κεντρικό αμυντικό (μέχρι πρόσφατα) των Ρωμαίων και τον εντάσσουν στο δυναμικό τους, ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας.

Αυτομάτως τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση του Κώστα Μανωλά «φουντώνουν» εκ νέου. Όσο δύσκολο και αν είναι ο Μανωλάς να αφήσει τη Νάπολι αυτή τη στιγμή, η οποία ζητά 15-18 εκ. ευρώ, για να τον παραχωρήσει. Αν βάλει κανείς και το πολύ υψηλό συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού, η υπόθεση γίνεται πολύ, πολύ πιο δύσκολη.

Είπαμε: Ο Ολυμπιακός το έχει καταστήσει σαφές, σε όλους τους τόνους, ότι το θέμα Μανωλά, αυτή τη στιγμή, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προχωρήσει. Αλλά οι Ιταλοί το συνεχίζουν, ακατάπαυστα. Και εμείς απλώς καταγράφουμε το τι αναφέρουν οι γείτονες.

Διαβάστε επίσης