Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπέγραψε: «Ρήτρα 10 εκ. ευρώ» λένε στην Ισπανία για Λόπες

Υπέγραψε: «Ρήτρα 10 εκ. ευρώ» λένε στην Ισπανία για Λόπες
Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - 13:44

Ημέρα Ρόνι Λόπες αναμένεται να είναι και σημερινή, για τον Θρύλο! Ο Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο υπέγραψε στον Ολυμπιακό και πλέον απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής του! Μάλιστα, με το θέμα δεν ασχολούνται μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και διάφορα ξένα. Και ορισμένα ΜΜΕ από την Ισπανία, στέκονται και σε οικονομικούς όρους, της συμφωνίας, για τον ετήσιο δανεισμό (για να είμαστε πιο ακριβείς) του Ρόνι Λόπες, από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ΜΜΕ από την Ιβηρική Χερσόνησο αναφέρουν ότι η ρήτρα, στην οποία συμφώνησαν ο Ολυμπιακός και η Σεβίλλη, για πιθανή αγορά του Λόπες, από πλευράς Θρύλου, το επόμενο καλοκαίρι, ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ. Αρχικά είχε συζητηθεί για 9 εκ. ευρώ, όμως όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το ποσό τελικά είναι κατά 1 εκ. ευρώ υψηλότερο.

Ο Λόπες είναι μία πραγματικά ποιοτική προσθήκη, στο ρόστερ του Θρύλου. Ο Λόπες έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Πειραιά. Και μάλιστα είναι έτοιμος, να μπει άμεσα στη δράση και να βοηθήσει τον Πέδρο και τους συμπαίκτες του, να περάσουν στους ομίλους του Europa League και να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, στο Πρωτάθλημα. Όταν με το καλό αυτό αρχίσει…

Όπως αναφέραμε, για να επικυρωθεί η μεταγραφή του Ρόνι Λόπες στον Θρύλο, απομένει μόνο η ανακοίνωση, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας!

Διαβάστε επίσης