Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίθετος ο Ολυμπιακός με την κατάργηση των τεστ κορονοϊού

Αντίθετος ο Ολυμπιακός με την κατάργηση των τεστ κορονοϊού
Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - 14:11

Ένα από τα θέματα τα οποία τέθηκαν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, σήμερα Τρίτη, ήταν και η πιθανή κατάργηση των τεστ κορονοϊού, στη Λίγκα. Αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι αφού οι ποδοσφαιριστές στις ομάδες είναι, πλέον, εμβολιασμένοι, δεν υπάρχει λόγος για να ακολουθείται πλέον το ίδιο, σταθερό πρωτόκολλο, το οποίο ίσχυε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Θρύλος, δια στόματος του Αντιπροέδρου του, Κώστα Καραπαπά, αντιπρότεινε οι ποδοσφαιριστές να κάνουν rapid test. Τέθηκε απέναντι σε μία τέτοια απόφαση, θεωρώντας ότι, για λόγους ασφαλείας, δεν είναι πρέπον η Λίγκα να προχωρήσει σε οριστική κατάργηση των τεστ κορονοϊού. Η πανδημία ακόμη… καλπάζει και ο Ολυμπιακός έχει δώσει, συνολικά, μεγάλο αγώνα, για να τηρεί την ασφάλεια και τα απαραίτητα πρωτόκολλα. Και εντός της ομάδας, αλλά και στο γήπεδο, με την επιστροφή των φιλάθλων.

Μένει να φανεί τι θα αποφασιστεί εντέλει. Ο Ολυμπιακός τήρησε μία υπεύθυνη στάση και δια στόματος Καραπαπά πρότεινε να μην καταργηθούν ολοκληρωτικά τα τεστ κορονοϊού, αλλά να γίνονται τουλάχιστον rapid test.

Διαβάστε επίσης

Να αναμένουμε φιλικό

Να αναμένουμε φιλικό

Αφού πρωτάθλημα δεν έχει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει να παίξει ένα ματς το προσεχές Σ/Κ, για να έχει μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.