Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σάββας Θεοδωρίδης: Ένας χρόνος χωρίς τον «γίγαντα» του Ολυμπιακού (video)

Σάββας Θεοδωρίδης: Ένας χρόνος χωρίς τον «γίγαντα» του Ολυμπιακού (video)
Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - 14:29

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε ηλικία 85 ετών. Ο θρύλος του Ολυμπιακού ήταν αφοσιωμένος στην αγαπημένη του ομάδα και με τον θάνατό του άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους ερυθρόλευκους αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας χρόνος χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού, o μύθος, ο θρύλος του Πειραϊκού συλλόγου λείπει πολύ.

Ήταν 17 Αυγούστου 2020 όταν η είδηση για την απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. Είχε δώσει μια τεράστια μάχη για χρόνια.

Έφυγε πρωταθλητής όπως ήταν πάντα και παντού στη ζωή του. Ένα χρόνο μετά ο Σάββας Θεοδωρίδης καμαρώνει από ψηλά τον Ολυμπιακό του.

Στη γειτονιά των αγγέλων με τους άλλους Θρύλους του Ολυμπιακού παρέα, με τη σημαία του Ολυμπιακού μαζί του.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έγραψε τη δική του ιστορία και άφησε παρακαταθήκη, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και συνολικά στο ποδόσφαιρο, το ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό. O γίγαντας όπως τον φώναζαν στο Ρέντη δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Οι Θρύλοι άλλωστε ζουν για πάντα.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Να αναμένουμε φιλικό

Να αναμένουμε φιλικό

Αφού πρωτάθλημα δεν έχει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει να παίξει ένα ματς το προσεχές Σ/Κ, για να έχει μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.