Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η μαγκιά του, σε λίγες λέξεις!

Όλη η μαγκιά του, σε λίγες λέξεις!
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 10:03

Σύμφωνοι. Θα τον δούμε στο γήπεδο. Αδιαπραγμάτευτο αυτό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και debate. Όσο καλός και αν είναι ένας παίκτης, αν δεν μπει στο γήπεδο, να δείξει στο χορτάρι επάνω, τι μπορεί να κάνει, τότε δεν έχει και πολύ νόημα να συζητάμε.

Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, έχουμε και μια άλλη εικόνα… Μία πρώτη εικόνα.

Μία εικόνα στην οποία μπορούμε να βασιστούμε, σε πρώτη φάση… Και αυτή έχει να κάνει με τη σοβαρότητα των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή. Με το ύφος, με το οποίο μιλά. Με αυτά που λέει. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα, την οποία ο κάθε παίκτης δίνει, κατά την άφιξή του εδώ, στη χώρα μας. Και με αυτή θα πορευτούμε, μέχρι να τον δούμε σε δράση και να κρίνουμε τι πραγματικά είναι ικανός να κάνει.

Λίγες λέξεις είπε ο Ρόνι Λόπες, όταν πρωτοπάτησε στην Ελλάδα. «Είμαι έτοιμος, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη», είπε. Δυνατή κουβέντα. Σοβαρή. Ο Λόπες δεν ήρθε εδώ για να… συμμετέχει. Ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Ξέρει ότι έρχεται σε έναν Σύλλογο, ο οποίος κάνει πρωταθλητισμό. Ξέρει ότι έρχεται σε μία ομάδα, η οποία έχει ιστορία, έχει βαριά φανέλα, έχει λαό και απαιτήσεις. Και αυτή του η κουβέντα, έδειξε το πόσο σαφής είναι η εικόνα, την οποία ο Ρόνι Λόπες έχει, για τον Ολυμπιακό. Ξέρει που ήρθε. Και ξέρει τι απαιτείται, από εκείνον.

Τέτοιους παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι ο μόνος, ευτυχώς. Υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι μοιράζονται με τον Ρόνι Λόπες την ίδια νοοτροπία… Ο Πορτογάλος εξτρέμ το είπε ξεκάθαρα: «Μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη». Έδειξε ότι είναι παίκτης, ο οποίος θα βγει μπροστά και θα πάρει τον Ολυμπιακό από το χέρι.

Μέχρι να το δούμε στο γήπεδο, να συμβαίνει στην πράξη, θα αρκεστούμε στον λόγο του.

Και θα περιμένουμε το καλύτερο, από έναν παίκτη, ο οποίος δείχνει να γουστάρει, να βγαίνει μπροστά!

Διαβάστε επίσης