Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλούν σήμερα Μαρτίνς και Σωκράτης

Μιλούν σήμερα Μαρτίνς και Σωκράτης
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 11:05

Μία ημέρα έμεινε, για το κρίσιμο πρώτο ματς του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Θρύλος επανέρχεται στην ευρωπαϊκή σκηνή και δεν υποτιμά το Europa League. Στο οποίο αφενός θα προσπαθήσει να βρίσκεται τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Και αφετέρου θα προσπαθήσει να πάει… όσο πάει! Μέχρι τέλους, ει δυνατόν. Ο Θρύλος δυναμώνει σταθερά και με τις μεταγραφές, τις οποίες κάνει, θα προσπαθήσει να χτίσει μια ομάδα, η οποία κατά τη διάρκεια της σεζόν θα προχωρά με νίκες, στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα.

Πριν από όλα αυτά, όμως, είναι η Σλόβαν. Και όλος ο Ολυμπιακός κινείται, αυτή την ώρα, γύρω από το πρώτο ματς, με τους Σλοβάκους. Οι τελευταίες διαδικασίες κινούνται και προχωρούν και ο Θρύλος κάνει σήμερα την τελευταία του προπόνηση. Λίγη ώρα μετά την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου. Το απόγευμα, στις 16:30, ζωντανά από το Καραϊσκάκη. Θα τη δείτε μέσα από το gavros.gr.

Ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μιλήσουν στον Τύπο, δίχως τη φυσική παρουσία δημοσιογράφων και θα συζητήσουν για το αυριανό, πρώτο ματς, με αντίπαλο τη Σλόβαν.

Διαβάστε επίσης