Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτούς νίκησε ο Θρύλος για να πάρει Ρόνι Λόπες

Αυτούς νίκησε ο Θρύλος για να πάρει Ρόνι Λόπες
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 11:26

Αν νομίζετε ότι ο Ολυμπιακός «έπαιζε» μόνος του, στην υπόθεση Λόπες, σφάλλετε. Είχε ΣΟΒΑΡΟ ανταγωνισμό. Ανταγωνισμό τον οποίο νίκησε, αποσπώντας εντέλει το «ναι» του Βραζιλιάνου με Πορτογαλικό διαβατήριο εξτρέμ, ο οποίος ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε, την Τρίτη, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έβαλε την ερυθρόλευκη φανέλα και είναι πλέον και επίσημα ΓΑΥΡΟΣ, για έναν χρόνο και… βλέπουμε.

Ο Λόπες έχει όλα τα φόντα για να καταφέρει να πείσει τον Θρύλο να βγάλει 10 εκατομμύρια ευρώ, από τα ταμεία του, για να τον κάνει μόνιμα δικό του! Είναι στα 25, έχει μπροστά του χρόνια ποιοτικής μπάλας και όλη την ποιότητα να πετύχει εδώ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ΜΕΓΑΛΑ πράγματα.

Όπως αναφέραμε, όμως, ο Θρύλος δεν «έπαιζε» μόνος του, στην υπόθεση Λόπες. Είχε δυνατές ομάδες απέναντί του. Με χρήματα και όνομα. Συγκεκριμένα, αρκεί κανείς να υπολογίσει ότι νίκησε Μπενφίκα και Πόρτο, για να καταλάβει κανείς για τι συζητάμε. Δεν ήταν, όμως, μόνο οι πορτογαλικές. Οι δύο τουρκικές, Μπεσίκτας και Γαλατά, αλλά και η πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ, η οποία τον είχε, αλλά και τον είδε με τη Νις. Αλλά και μία ομάδα από τα Εμιράτα. Η Αλ Χιλάλ φέρεται να είχε κάνει, επίσης, κρούση στον Λόπες, για να τον κάνει δικό της.

Και όμως, ο Θρύλος ήταν εκείνος, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει εντέλει το «ναι» του παιχταρά και να τον φέρει στο λιμάνι. Για να αντιλαμβανόμαστε τη βαρύτητα του ονόματος του Θρύλου, στο μεταγραφικό «παζάρι».

Διαβάστε επίσης