Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεπορτάζ του Mega για Ρόνι Λόπες! (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για Ρόνι Λόπες! (video)
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 12:12

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόνι Λόπες με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη προσθέτοντας έτσι έναν top class ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσής του.

Ο Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό. Το μεσημέρι της Τρίτης (17/8) οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη για τον επόμενο χρόνο. Στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπεται και ρήτρα για το επόμενο καλοκαίρι, στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Αναβολή στην έναρξη της Super League

Η Super League δεν θα ξεκινήσει στις 21 και 22/8 όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός αφού στη Γενική Συνέλευση της Λίγκας δεν υπήρξε απαρτία (απουσίασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ) ενώ είναι πολύ πιθανό η πρώτη σέντρα να πάει από Σεπτέμβριο (11 και 12 του μηνός), μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Μπενφίκα-Αϊντχόφεν στο MEGA -Tετάρτη στις 22.00 ζωντανά

Ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι για τα play-off του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA, την Τετάρτη στις 21.00 με το pre-game

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου, στις 22:00, η πρώτη αναμέτρηση Μπενφίκα-Αϊντχόφεν θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου.

Δύο πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης αναμετρώνται στο θρυλικό «Ντα Λουζ» με στόχο την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης