Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι τωρινό το σενάριο Μανωλά-Καμαρά

Δεν είναι τωρινό το σενάριο Μανωλά-Καμαρά
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 12:33

Επανερχόμαστε στο θέμα «Μανωλάς-Ολυμπιακός-Νάπολι-Καμαρά». Ένα θέμα το οποίο ήρθε ξανά σήμερα στην επιφάνεια, από πλευράς Ιταλών και συγκεκριμένα του tuttosport. Οι γείτονες μπλέκουν στην υπόθεση πιθανής επιστροφής του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι, τον Μαντί Καμαρά, για τον οποίο υπήρξαν και στο πρόσφατο παρελθόν φήμες, περί εμπλοκής των «παρτενοπέι» γύρω από το όνομά του. Η Νάπολι φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για τον Καμαρά. Από τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα ο Φρανσουά Μοντέστο είχε πει πως τέτοιο θέμα ΔΕΝ έχει υπάρξει. Πως ο Μίνο Ραϊόλα και οι δύο πλευρές (Νάπολι-Ολυμπιακός) δεν είχαν μπει ποτέ σε τέτοια κουβέντα.

Δεν πάει πολύς καιρός, οπότε γράφαμε ξανά για τα σενάρια αυτά. Το όνομα του Καμαρά είχε μπει ξανά «σφήνα» στο θέμα Μανωλά. Και τότε δεν είχε προχωρήσει κάτι. Από τον Ολυμπιακό είχε βγει ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Όπως, δια στόματος (γραφομένων) Κώστα Καραπαπά, από τον Ολυμπιακό τονίζεται ξανά, εκ νέου, ότι ούτε συμφωνία υπάρχει για τον Μανωλά, ούτε κοντά είναι οι εμπλεκόμενες πλευρές, στο να την πετύχουν.

Για να μη γελιόμαστε. Η έλευση του Κώστα Μανωλά στον Θρύλο, αυτή τη στιγμή θα ήταν ό,τι καλύτερο, για την άμυνα του Ολυμπιακού. Για τις δυσκολίες, σας γράψαμε νωρίτερα. Υπάρχουν πολλές και δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Το σενάριο ανταλλαγής Καμαρά-Μανωλά δεν μοιάζει πολύ εφικτό να πραγματοποιηθεί. Και όπως την πρώτη φορά, κατά την οποία «έπαιξε», έτσι και τώρα δεν μοιάζει να έχει μεγάλη βάση…

Διαβάστε επίσης