Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ λείπει ο Ιβάν, δεν θα λείπει ο Ραζβάν;

Εδώ λείπει ο Ιβάν, δεν θα λείπει ο Ραζβάν;
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 15:37

Πάει περίπου ένας μήνας, από τότε που ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την τελευταία, χρονικά (ίσως και… συνολικά;…) μεταγραφή του. Ένας μήνας, στον οποίο η ομάδα του Λουτσέσκου πηγαίνει με τα… χίλια ζόρια (Ζόρια; Θα τ’ ακούει και η ΑΕΚ και θα… τρομάζει. Δεν λέμε ΤΗ Ζόρια…) και οι οπαδοί έβγαλαν μέχρι και ανακοίνωση, στην οποία έλεγαν, ευθέως, ότι η ομάδα μοιάζει «ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ».

Και φυσικά, μία ημέρα πριν τη Ριέκα, για τα play offs του Conference League, οι δημοσιογράφοι του βορρά ρώτησαν τον Ραζβάν και για μεταγραφές.

Συνέντευξη Τύπου μόνο για τις μεταγραφές πρότεινε, λοιπόν, προφανώς αστειευόμενος ο Λουτσέσκου. Για τον τελευταίο μήνα δεν θα έχουν να πουν κάτι, έτσι κι αλλιώς. Και για πιο πριν μια-δυο περιπτώσεις έχουν να συζητήσουν. Τόσο… υπερομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, που δεν χρειάζεται μεταγραφές, βρε κουτά… Έχει το 6, από το 6-5 στην ΕΠΟ. Αρκεί αυτό στον Ιβάν…

«Εγώ όμως θα λείπω…», πρόσθεσε ο Ραζβάν αποχωρώντας από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, προφανώς αστειευόμενος. Ή… μήπως όχι; Εδώ θα λείπει ο… Ιβάν! Δεν θα λείπει ο Ραζβάν; Θα τους τα πει ο Γκιόργκι, ντε!

Διαβάστε επίσης