Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Σλόβαν: Βλέπουμε 4-3-3 και αλλαγές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Σλόβαν: Βλέπουμε 4-3-3 και αλλαγές
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 12:33

Ο Μαρτίνς έκανε δοκιμές και αυτές θα αναλύσουμε, αφού η 11άδα του Ολυμπιακού απόψε αναμένεται να έχει αλλαγές, κόντρα στη Σλόβαν. Σε σχέση με την ομάδα, η οποία δεν τα κατάφερε, απέναντι στη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί απόψε με αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Έχει κάνει αρκετές δοκιμές και έχει δουλέψει πολλά πράγματα, όλες αυτές τις ημέρες. Πάμε να δούμε τα σενάρια.

Με τετράδα στην άμυνα βλέπουμε τον Θρύλο, με βάση τις δοκιμές του Πέδρο, ακόμη και στην τελευταία προπόνηση. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Στο τέρμα ο Τόμας Βατσλίκ αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Η εμπειρία του, αλλά και το γεγονός ότι έχει δουλέψει, πλέον, αρκετά με την ομάδα, του δίνει προτεραιότητα, για απόψε.

Στην άμυνα, δεξιά θα μπει κανονικός δεξιός μπακ, δηλαδή ο Λαλά. Και όχι ο Ανδρούτσος. Αριστερά θα είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ στόπερ αναμένεται να δούμε Σωκράτη και Σισέ. Ο Σενεγαλέζος δείχνει να κερδίζει τη «μάχη» με τον Μάρκοβιτς, αλλά θα περιμένουμε, για την επιβεβαίωση.

Στο κέντρο σίγουροι μοιάζουν οι Καμαρά και Εμβιλά, ενώ ο Μαρτίνς δοκίμασε μαζί τους τον Αγκιμπού Καμαρά. Δεν αποκλείεται δηλαδή να δούμε τον νεαρό, αντί του Μπουχαλάκη.

Τώρα σε ό,τι αφορά την επίθεση, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το Μασούρας-Βαλμπουενά στα άκρα και Ελ Αραμπί στην επίθεση, αφού αυτό δοκιμάστηκε κατά βάση, από τον Πέδρο. Και λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ένα σενάριο με Ονιεκουρού βασικό (αλλά δεν αποκλείεται, αντί του Βαλμπουενά) ή Βρουσάι-Ραντζέλοβιτς.

Ο Πορτογαλικός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ουσεϊνού Μπα, τον Σεμέδο, όπως και τους Χασάν (τραυματίας), Τικίνιο (ανέτοιμος και τιμωρημένος) και Φορτούνη (τραυματίας).

Ξαναλέμε, αναλύουμε τις δοκιμές που έκανε ο Πέδρο και δεν προβλέπουμε 11άδα. Αυτή θα γίνει γνωστή και στους παίκτες ακόμη, λίγη ώρα πριν το ματς. Οπότε θα ξέρουμε και τι ισχύει επακριβώς. Η ουσία είναι, άλλωστε, να έρθει η πρόκριση, όποιος και να παίξει…

Διαβάστε επίσης