Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του»

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του»
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 12:12

Επιμένουν στην Ιταλία. Επιμένουν να στέλνουν τον Κώστα Μανωλά στον Πειραιά. Εμείς αναλύσαμε τι ισχύει και απλώς μεταφέρουμε τι γράφουν οι γείτονες. Ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια, από τη γειτονική χώρα, για προχωρημένες επαφές Ολυμπιακού-Νάπολι, για την επιστροφή του παιχταρά Μανωλά, στον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός, όπως είπαμε, έχει τοποθετηθεί για το θέμα, σε περισσότερες της μιας περιπτώσεις. Η Corriere dello Sport, ωστόσο, δίνει σήμερα νέα διάσταση στην υπόθεση.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, έτοιμος να μειώσει τον μισθό του, επειδή έχει όλη τη θέληση να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι (σχεδόν) όλα περνούν από εκείνον», αναφέρει η μεγάλη ιταλική εφημερίδα…

Και συνεχίζει τονίζοντας πως «αυτές τις ώρες, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ψάχνει μια λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της».

Παράλληλα, στην Ιταλία συζητούν έντονα για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μανωλά, δηλαδή τον Ρουγκάνι ή τον Σένεσι…

Διαβάστε επίσης