Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρόμπα σε όλη την Ευρώπη: Μπάλα μαζί με τα… σχολεία!

Ρόμπα σε όλη την Ευρώπη: Μπάλα μαζί με τα… σχολεία!
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 14:15

Άλλο ένα φιάσκο στη Σούπερ Λιγκ. Ούτε σήμερα ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι ούτε τη Δευτέρα, οπότε θα γίνει νέα έκτακτη Γ.Σ. της Λίγκας θα οδηγηθούμε σε λύση… Πράγμα που σημαίνει… καλό Σεπτέμβρη! Το κατάφερε και αυτή επί των ημερών της η… εξυγίανση! Να κουμαντάρουν όλη τη Λίγκα οι «άστεγοι» τηλεοπτικά και να μην έχουμε πρωτάθλημα… ούτε μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα, όπως όλα δείχνουν!

Ο ΠΑΟΚ, λόγου χάρη, ο οποίος πριν από 3 χρόνια ΕΣΠΑΣΕ την κεντρική διαχείριση, για να κάνει τα… δικά του, επειδή… έτσι ήθελε, τώρα κρατά, μαζί με τους άλλους «άστεγους» το ελληνικό ποδόσφαιρο… όμηρο στα δικά του «θέλω»! Έτσι έχουν μάθει επί «εξυγίανσης» οι Θεσσαλονικείς, άλλωστε. Να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να μην τους λέει κανείς τίποτα, αφού… 6-5.

Από τη μία είναι εκείνοι, οι οποίοι θέλουν κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2022-23 και από την άλλη εκείνοι οι οποίοι θέλουν κεντρική διαχείριση. Και άκρη δεν βρίσκεται, αφού και σήμερα η ψηφοφορία για την προκήρυξη ήταν 7/7. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι μπάλα στην Ελλάδα θα αρχίσει να παίζεται… μαζί με τα σχολεία!

Διαβάστε επίσης