Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 19:01

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming: Στο γήπεδό του υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας απόψε στις 22:00 ο Ολυμπιακός, αφού μετά τον αποκλεισμό του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει μάχη για το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή θα είναι η πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο ομάδων, με τους ερυθρόλευκους να δίνουν τα πάντα, για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που ακολουθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Χωρίς Τικίνιο και Ρόνι Λόπες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, ενώ είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστούν οι Βατσλίκ και Ονιεκουρού!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Θέλω να δω αντίδραση και βελτίωση»

Ο τεχνικός Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την ερχόμενη αναμέτρηση με τη Σλόβαν αλλά και πολλά άλλα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων:

«Είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα ο Λόπες, αλλά όχι για το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι. Δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αυτό δεν του επιτρέπει να βρεθεί στη λίστα για αύριο (σ.σ. σήμερα). Θα πρέπει πρώτα να προπονηθεί με την ομάδα, να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και να δώσει απαντήσεις στον προπονητή του. Τότε θα είναι σε θέση να είναι στην αποστολή και να παίξει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Επιθετική λειτουργία, θέληση για νίκη, μεταβιβάσεις από την επίθεση στην άμυνα. Πρέπει να δούμε θέληση. Είμαστε σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω στη δουλειά της ομάδας μου και στη δυνατότητά της. Όποιος βρεθεί στο γήπεδο αύριο πρέπει να δώσει μια απάντηση. Περιμένω να δω την ομάδα να βγάλει μια αντίδραση. Σε σχέση με το παιχνίδι στη Βουλγαρία θέλω να δω τη θέληση που δείξαμε με παίκτη λιγότερο, στην παράταση. Αυτό το στοιχείο θέλω να δω. Είχαμε αυτή την εβδομάδα καλή διάθεση στις προπονήσεις και περιμένω να δω αυτή τη βελτίωση και αυτή την αντίδραση, στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τικίνιο είναι στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης. Κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ήδη. Όχι ασκήσεις που θέλουν επαφή με τον αντίπαλο, αλλά σε άλλες ασκήσεις. Η επιστροφή του γίνεται σταδιακά. Τον προετοιμάζουμε ώστε μετά τη διακοπή να είναι έτοιμος να μπει κανονικά σε πλήρη δράση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης