Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λογικό να είδαν ΠΑΟΚ, ο κόσμος προτιμά την κωμωδία! (videos)

Λογικό να είδαν ΠΑΟΚ, ο κόσμος προτιμά την κωμωδία! (videos)
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 13:32

Δεν έχουν με τι να πανηγυρίσουν εκεί στην παραμύθα. Δεν έχουν τι να γράψουν για τον ΠΑΟΚ τους, δεν έχουν πως να… πλήξουν τον Ολυμπιακό. Και βρήκαν την… τηλεθέαση του Mega και του Open, για να… πανηγυρίσουν! Ο Ολυμπιακός, λέει, δεν κατάφερε να πιάσει τον ΠΑΟΚ, σε τηλεθέαση, καθώς ο περισσότερος κόσμος προτίμησε να δει ΠΑΟΚ-Ριέκα, παρά το Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Δεν έχουν τι άλλο θετικό να γράψουν για τα «κουρασμένα παλικάρια» του «για μένα το σκορ έπρεπε να είναι… 4-1» (χαχα!) και πιάστηκαν από την τηλεθέαση, για να… γελάσει λίγο το χειλάκι τους.

ΛΟΓΙΚΟ, αγαπητοί, να παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος το ματς του ΠΑΟΚ. Αφού ο περισσότερος κόσμος προτιμά, παραδοσιακά, την ΚΩΜΩΔΙΑ! Κωμωδία που παίχτηκε για άλλη μια φορά στις οθόνες μας, με τον… στρατηγό και τους βετεράνους του να παλεύουν να τα βάλουν με το… θεριό της Ριέκα, από το οποίο ο Ολυμπιακός πριν λίγα χρόνια πέρασε… αέρα.

Για να μην ξεφεύγουμε, λοιπόν, στο Mega είχε ΣΟΒΑΡΟ ματς, στο Open ΚΩΜΩΔΙΑ. Στατιστικά οι περισσότερο κλίνουν προς την κωμωδία, είναι… αποδεδειγμένο. Και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε αυτή την… τεράστια νίκη, επί του Ολυμπιακού. Μία νίκη, η οποία σημαίνει… τόσα πολλά. Τι; Όχι;

Διαβάστε επίσης