Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βατσλίκ | Έκανε το απίθανο: Και δεν απειλήθηκε και δημιούργησε δύο φάσεις! (video)

Βατσλίκ | Έκανε το απίθανο: Και δεν απειλήθηκε και δημιούργησε δύο φάσεις! (video)
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 00:31

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Τόμας Βατσλίκ στο παιχνίδι της Πέμπτης, στον Πειραιά, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Κράτησε το μηδέν παθητικό, ωστόσο δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.

Για την ακρίβεια, ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει, κυρίως μετά από στατικές φάσεις όταν έβγαινε και τις «καθάριζε».

Μάλιστα, ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας έκανε το απίθανο: Όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά δημιούργησε κιόλας δύο μεγάλες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό!

Η πρώτη ήταν στο 27’: Ο Βατσλίκ μάζεψε και άνοιξε γρήγορα για τον Αγκιμπού Καμαρά, εκείνος έκανε δύο επαφές με τη μπάλα και μία κάθετη για τον Μασούρα, ο οποίος έκανε αμέσως το γύρισμα για τον αμαρκάριστο Ελ Αραμπί που ήταν μέσα στην περιοχή. Ο Μαροκινός φορ πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Σλόβαν έκανε μία μεγάλη επέμβαση.

Η δεύτερη ήταν στο 62’: Ο Βατσλίκ και πάλι έπαιξε γρήγορα, άνοιξε δεξιά στον Μασούρα, ο οποίος έκανε ατομική ενέργεια και σουτ με το αριστερό, με τον Τσόβαν να αποκρούει σωτήρια.

Διαβάστε επίσης