Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφή Μανωλά: «Η Νάπολι θέλει τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ συν μπόνους»

Μεταγραφή Μανωλά: «Η Νάπολι θέλει τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ συν μπόνους»
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 10:03

Σας έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, ότι ο Ολυμπιακός παλεύει μία πολύ, πολύ δύσκολη περίπτωση, με τη μεταγραφή Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός θέλει σαν τρελός να γυρίσει πίσω στον Θρύλο. Αγαπά την ομάδα, αγαπά το περιβάλλον εδώ και είναι… ένας από ‘μας. Αυτό είναι πάντα μια καλή αφετηρία, σε μία πιθανή μεταγραφή του Ολυμπιακού, αλλά δεν αρκεί.

«Η Νάπολι θέλει τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ συν μπόνους», ανέφερε σε ρεπορτάζ του στο Sportitalia ο Αλφρέντο Πεντουλά της Gazzetta dello Sport.

«Ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Κώστα Μανωλα αλλά ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν κάνει πίσω. Για λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Νάπολι και δεν πρόκειται να βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ιταλού δημοσιογράφου, για το θέμα «Ολυμπιακός-Μανωλάς».

Στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι τα οικονομικά δεδομένα, τα οποία συζητούνται είναι εκτός λογικής και συνεχίζουν, ορθά, να «κατεβάζουν» το θέμα. Όχι γιατί αυτό δεν υπάρχει, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πόσο δύσκολο είναι να ολοκληρώσει το deal και να φέρει ξανά στην Ελλάδα, τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά πόσο πολύ ο κόσμος του Θρύλου θέλει να δει τον Μανωλά πίσω στην ομάδα... Είναι λογικό, λοιπόν, η ομάδα του λιμανιού να εξηγεί σαφώς τα πράγματα, γύρω από τη μεταγραφική αυτή υπόθεση, ώστε να μην αιωρούνται σενάρια και να μη δημιουργούνται ψεύτικες ελπίδες και ψεύτικες εντυπώσεις…

Διαβάστε επίσης