Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καίει» το θέμα των μπακ

«Καίει» το θέμα των μπακ
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 11:29

Λύσεις υπάρχουν. Και έχουν προταθεί κάποιες πολύ καλές. Εξαιρετικές. Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο για τα άκρα της άμυνας του, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Με το 3-0 επί της Σλόβαν, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε (εντάξει, απομένει η ρεβάνς, η οποία μοιάζει… τυπική διαδικασία) το Europa League και έχει, έτσι, την άνεση να κάνει και άλλες μεταγραφές, με την ησυχία του.

Ένα πρόβλημα, το οποίο κολλάει κάποιες υποθέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να προχωρήσουν πιο εύκολα ενδεχομένως, είναι η έλλειψη θέσεων ξένων ποδοσφαιριστών. Ο Ολυμπιακός τις έχει καλυμμένες και έτσι δύο-τρεις καλές περιπτώσεις ακραίων αμυντικών, οι οποίοι δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, δεν μπορούν στην παρούσα φάση να προχωρήσουν.

Σίγουρα, οι μεταγραφές δεν τελείωσαν. Υπάρχουν ακόμη μέρες μπροστά, υπάρχει χρόνος. Και ο Ολυμπιακός κινείται, δεν μένει αργός. Αλλά όσο το θέμα με τις θέσεις ξένων παραμένει και ο Ολυμπιακός δεν εντοπίζει κάτι εξαιρετικό, από την κοινοτική αγορά, δεν προχωρά. Ίσως μία μεταγραφή παίκτη του να άνοιγε κάποια θέση, την οποία ο Μαρτίνς θα μπορούσε να καλύψει με μη κοινοτικό ακραίο μπακ.

«Καίει» το θέμα των μπακ, γενικά. Ειδικά αριστερά, όπου δεν υπάρχουν λύσεις. Ο Ρέαμπτσιουκ θα μπορούσε να γίνει μία πρώτης τάξεως εναλλακτική, εάν βρισκόταν ένας ακόμη πιο ποιοτικός αριστερός μπακ. Στα δεξιά υπάρχει ο Λαλά, ο οποίος όμως δεν έχει κερδίσει στο 100% την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Υπάρχει και ο -κατά συνθήκη δεξιός μπακ- Ανδρούτσος, αλλά και πάλι αυτό δεν φτάνει. Ιδανικά, ο Θρύλος θα πάρει δύο ακραίους αμυντικούς. Ειδάλλως, θα ρίξει το βάρος περισσότερο στα αριστερά.

Διαβάστε επίσης