Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θέμα Σεμέδο: Είναι δυνατόν οι Πορτογάλοι να μην «ξαναζεσταθούν»;

Θέμα Σεμέδο: Είναι δυνατόν οι Πορτογάλοι να μην «ξαναζεσταθούν»;
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 11:50

Αρέσει ο Σεμέδο στην Πορτογαλία. Πέρυσι το θέμα δεν προχώρησε, φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Είναι δυνατόν οι Πορτογάλοι να μην «ξαναζεσταθούν»; Στην προοπτική του να πάρουν τον Πορτογάλο σέντερ μπακ; Προφανώς και το θέμα τους… τραβάει. Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο. Όλες οι μεγάλες «γυροφέρνουν» τον Σεμέδο. Ποτέ δεν έπαψαν, εδώ που τα λέμε. Και από πέρυσι το καλοκαίρι, ειδικά, πολύ πιο έντονα…

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, δεν θα… παραχωρήσει έτσι τον Σεμέδο. Μπορεί στο λιμάνι να μην υπολογίζεται, μετά τις τελευταίες αγωνιστικές εμφανίσεις του, οι οποίες δεν άφησαν και την καλύτερη γεύση, συνοδευόμενη από τον αποκλεισμό της ομάδας, κόντρα στη Λουντογκόρετς, από το Champions League. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα… «σκοτώσει» τον Σεμέδο, στο μεταγραφικό παζάρι. Κάθε άλλο.

Είναι δεδομένο ότι ο Θρύλος μπορεί να είναι πιο διαλλακτικός, στις διαπραγματεύσεις του, από πέρυσι. Έτσι φάνηκε και με το θέμα «Γουλβς», το οποίο «κόλλησε» για άλλους λόγους. Ωστόσο, εάν η Μπενφίκα, η Πόρτο ή η Σπόρτινγκ αναθερμάνουν ενεργά το ενδιαφέρον τους, για τον διεθνή σέντερ μπακ, τότε ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα σε θέση να συζητήσει και θα εμφανιστεί πιο διαλλακτικός, από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε εξελίξεις, από Πορτογαλία μεριά. Δεδομένα και οι Πορτογάλοι θα παίξουν το παιχνίδι τους. Αλλά ο Ολυμπιακός, όπως είπαμε, δεν πρόκειται να… χαρίσει τον Σεμέδο. Όσο και αν προσπαθήσει, με τη στάση του, να διευκολύνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης