Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως γίνεται ρε παιδί μου, κάθε φορά…

Πως γίνεται ρε παιδί μου, κάθε φορά…
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 13:15

Είναι ΑΤΥΧΟΣ ο ΠΑΟΚ, κυρίες, κύριοι και παιδιά. Είναι ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ο ΠΑΟΚ, αγαπητοί! Τέτοια ΑΤΥΧΙΑ στις μεταγραφές, δεν ξανάγινε! Μια δι@ολεμένη σύμπτωση! Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει παίκτη, «αλλάζουν γνώμη» στην ομάδα του! Από εκεί που τον πουλάνε και είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν, ξαφνικά… «αλλάζουν γνώμη»! Πως γίνεται ρε παιδί μου αυτό το πράγμα, κάθε φορά…

Με τον Κλάεσον «άλλαξε γνώμη» η Κράσνονταρ, ενώ προφανώς ο ΠΑΟΚ έδινε… πακτωλό χρημάτων, για να τον αποκτήσει. Δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ πήγε να τον πάρει… έτσι. Στο τζάμπα. Ούτε να το σκέφτεστε αυτό, κυρίες, κύριοι και παιδιά. Δεν τα κάνει αυτά ο μεγαλοεπενδυτής του ποδοσφαίρου, ο «σωτήρας των ανθρακούχων και των ξενοδχείων» και «Μεσσίας της παοκτζίδικης ιστορίας». Δεν τα κάνει αυτά ο τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Πλερώνει. Αλλά οι άλλοι είναι που… «αλλάζουν γνώμη» την τελευταία στιγμή. Διαρκώς όμως… Τι γκαντεμιά κι αυτή…

Διαβάζουμε τώρα πάλι, στην παραμύθα, ότι ο τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας έδινε… 2,5 εκ. ευρώ, για να πάρει τον Λουινταμά, από τη Γαλατασαράι, αλλά οι Τούρκοι… αρνθήθηκαν. Γιατί κυρίες, κύριοι και παιδιά, ενώ αρχικά τον έδιναν τον Λουινταμά, μετά «ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΜΗ» και τελικά θα τον κρατήσουν!

Ε, όχι! Ε, δεν γίνονται αυτά, αγαπητοί! Να «ξηλώνεται» ο μεγαλοεπενδυτής για να φέρει παίκτες και οι ομάδες να αλλάζουν γνώμη ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! Ε, ΟΧΙ!

Τέτοια γκαντεμιά δεν ξανάγινε, αγαπητοί. Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέφτει διαρκώς ΘΥΜΑ των ομάδων που κάνουν σαν… κοριτσάκια στο Λύκειο, αλλάζοντας γνώμη σαν τις… θήκες στα κινητά τους! Ε, όχι!

Διαβάστε επίσης

«Παντελόνιαζε» και ας ειν’ και… ρώγες

«Παντελόνιαζε» και ας ειν’ και… ρώγες

Η Τορίνο θέλει Κούτσια, δανεικό με οψιόν αγοράς 6 εκ. ευρώ, λένε οι Ιταλοί και ο Ιβάν ετοιμάζεται να πάρει και άλλα χρήματα και να αφήσει ακόμα πιο «γυμνή» την ομάδα.