Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ούτε στο... 30%! (video)

Ολυμπιακός: Ούτε στο... 30%! (video)
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 01:23

Αυτό που έπρεπε έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League. Νίκησε 3-0, παρουσιάζοντας καλή εικόνα και σοβαρό πρόσωπο και επί της ουσίας έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους ομίλους. Αυτό που μένει είναι κάτι που έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι κλάσεις πάνω από τους Σλοβάκους. Ξεκάθαρο αυτό. Δεν υπάρχει κάποια σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος απ’ ό,τι στα προηγούμενα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Και αυτό είναι λογικό από τη μία, αν σκεφτεί κανείς και το πόσο νωρίς είναι ακόμα στη σεζόν αλλά και τα προβλήματα που είχε να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος έβγαλε αντίδραση. Έδειξε χαρακτήρα. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα και έδειξε ότι είναι εδώ. Εννοείται, όμως, πως έχει ακόμη μπόλικο δρόμο μπροστά του για να μπορέσει να πει κανείς ότι είναι έτοιμος. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, αλλά έχει δρόμο μπροστά. Και με αυτό που έδειξε απέναντι στη Σλόβαν, στον Πειραιά, έστειλε «μήνυμα» ότι ξέρει πού βαδίζει.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό δρόμο, έχει μεγάλη ποιότητα και μεγάλες δυνατότητες και όταν μπουν όλοι μέσα, και τα τελευταία (χρονικά) μεταγραφικά αποκτήματα, θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Αυτήν τη στιγμή, εκτιμάται πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε στο... 30%. Και από αυτό είναι ξεκάθαρο και το πόσο μεγάλες είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Και οι απαιτήσεις, φυσικά...

Διαβάστε επίσης