Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικά «παίρνει» δύο Καμαρά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού; (videos)

Τελικά «παίρνει» δύο Καμαρά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού; (videos)
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 14:15

Αρκετή συζήτηση έγινε γύρω από την επιλογή του Αγκιμπού Καμαρά, για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αρκετοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι έκριναν ότι ο Αγκιμπού θα μπορούσε να μείνει εκτός και να παίξει ο Ολυμπιακός με τον Μαντί Καμαρά πιο μπροστά, σε τριάδα στα χαφ. Είναι μια συζήτηση, η οποία γινόταν ακόμη και μετά το ματς, οπότε ο Ολυμπιακός είχε ήδη επικρατήσει με το ευρύ 3-0, της αντιπάλου του, από τη Σλοβακία.

Και στην ερώτηση, αν η 11άδα του Ολυμπιακού «παίρνει» δύο Καμαρά, δόθηκε από τον ίδιο τον προπονητή των Πειραιωτών. Ο Μαρτίνς απέδειξε ότι πράγματι, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού μπορεί να χωρέσει ΟΛΟ το διαθέσιμο ταλέντο που υπάρχει… Σίγουρα όχι κάθε φορά. Και σίγουρα όχι ΟΛΟ ΜΑΖΙ. Αλλά είναι τόσα τα ματς, τόσες οι υποχρεώσεις, αλλά και τόσο μεγάλη η ποιότητα του Θρύλου, ώστε το αστείρευτο ταλέντο, το οποίο η ομάδα του Πειραιά διαθέτει, μπορεί να κατανεμηθεί μέσα στη χρονιά και ΟΛΟΙ οι παίκτες να πάρουν συμμετοχές και χρόνο στην 11άδα.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έδειξε ότι μπορεί να συνυπάρξει με τον… «μεγάλο αδερφό» του, Μαντί Καμαρά, στην 11άδα του Ολυμπιακού. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι ο Μαντί πρέπει να πάει λίγο πιο πίσω, στη διάταξη. Και το «καθαρό» 4-3-3 να γίνει 4-2-3-1. Ο Αγκιμπού είναι παίκτης… «σβούρα». Φέρνει λίγο στον Ματιέ. Δεν στέκεται σε μια θέση. Και ακόμη και να είναι τακτικά «ανώριμος», αυτή τη στιγμή, έδειξε κόντρα στη Σλόβαν ότι και το πλάνο του Μαρτίνς μπορεί να ακολουθήσει, αλλά και να παίξει μαζί με τον Μαντί, στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Και μαζί να κάνουν όμορφα πράγματα.

Άφησαν υποσχέσεις οι δύο νεαροί Αφρικανοί και το σίγουρο είναι ότι θα τους δούμε και παραπάνω, στη διάρκεια της σεζόν, να παίζουν μαζί, στο κέντρο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«ΓΥΜΝΟΙ» είστε και φαίνεστε!

«ΓΥΜΝΟΙ» είστε και φαίνεστε!

Διαβάζοντας ότι οι ελληνικές ομάδες είναι «γυμνές» από μεγάλους παίκτες, το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι να γελάει…