Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός: Έτσι θα τελειώσει τη «δουλειά» την Πέμπτη!

Ολυμπιακός: Έτσι θα τελειώσει τη «δουλειά» την Πέμπτη!
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 09:59

Το 3-0 του πρώτου αγώνα με τη Σλόβαν δεν λέει τίποτα, πλέον! Όλα αρχίζουν από το «μηδέν». Μόνο με αυτή τη νοοτροπία ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κάνει το όνειρό του πράξη. Να πάει πολύ, πολύ μακριά στη διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχει. Να συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μπορεί.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα σοβαρό ευρωπαϊκό κλαμπ, το οποίο έχει στόχο να καταφέρει αυτό το οποίο οι άλλες ελληνικές ομάδες, δεν τολμούν καν να… ψελλίσουν! Δεν τολμούν καν να σκεφτούν. Να πάει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και να σηκώσει την κούπα.

Το Europa League είναι ένα μικρό Champions League. Επομένως και πολύ δύσκολη διοργάνωση. Αλλά όταν όλοι μας βλέπουμε τον Ολυμπιακό να κάνει μεγάλες νίκες, απέναντι σε μεγαθήρια, να παίρνει μεγάλες, καρυδάτες προκρίσεις και να πανηγυρίζει απέναντι σε τεράστιους ευρωπαϊκούς συλλόγους, νιώθουμε και το όνειρο να γίνεται λιγάκι… πράξη! Και αυξάνουμε τις απαιτήσεις μας!

Στην Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο. Θα έχει απέναντί του μια ομάδα, η οποία πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει. Και αυτό, από μόνο του, την κάνει ιδιαιτέρως επικίνδυνη! Ο Θρύλος θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός και να μην επιτρέψει στην αντίπαλό του να σκοράρει πρώτη. Να της δώσει το θάρρος και την πίστη μιας ανατροπής του εις βάρους της 3-0. Να μην της δώσει ψυχολογία…

Η ψυχολογία θα παίξει μεγάλο ρόλο, στη ρεβάνς της Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός οφείλει να μπει με ανωτερότητα στο ματς, αλλά όχι υπεροπτικά και… μπλαζέ. Οφείλει να είναι έτοιμος και να μπει σοβαρά, στο ματς, το οποίο επίσης πρέπει να πάρει!

Διαβάστε επίσης

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Νέα, παγκόσμια πρωτοτυπία, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»! Το μοναδικό πρωτάθλημα, το οποίο θα αρχίσει ΜΕΤΑ τη διακοπή για τις Εθνικές!