Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί! Να είμαστε παρόντες! (photo)

Εκεί! Να είμαστε παρόντες! (photo)
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 11:27

Ένα τελευταίο σκαλοπάτι έμεινε, σε πρώτη φάση, να ανέβει ο Ολυμπιακός. Για να βρεθεί μπροστά στην πόρτα του Europa League, να του ανοίξουν να μπει. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμη έναν αγώνα, για να καταφέρει να δώσει το παρών στην πολύ δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία αγωνίζονται (και θα αγωνίζονται και φέτος) ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός θέλει την Πέμπτη το βράδυ, να τελειώσει τη δουλειά στη Σλοβακία. Να καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Europa League και να εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Ευρώπη, ακόμη και μετά τα Χριστούγεννα. Το έχει κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, άλλωστε. Να το… επαναλάβει θέλει, δεν είναι σαν τους άλλους, που δεν έχουν… εικόνα, από Ευρώπη.

Η UEFA βάζει την ποδοσφαιρική Ευρώπη στο κλίμα. Στο κλίμα της… κλήρωσης! Και ο Θρύλος ετοιμάζεται, να είναι και πάλι παρών. Δείτε την εικόνα:

Διαβάστε επίσης

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Νέα, παγκόσμια πρωτοτυπία, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»! Το μοναδικό πρωτάθλημα, το οποίο θα αρχίσει ΜΕΤΑ τη διακοπή για τις Εθνικές!