Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς ίσως διανύει τις τελευταίες μέρες στη Νάπολι»

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς ίσως διανύει τις τελευταίες μέρες στη Νάπολι»
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 11:50

Τρομερή έκταση δίνουν και σήμερα στην Ιταλία, στην πιθανή επιστροφή του Κώστα Μανωλά, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό! Το θέμα έχει πάρει γενικά μεγάλη έκταση και καθημερινά ακούγονται και γράφονται ΝΕΑ πράγματα, γύρω από αυτό. Οι Ιταλοί ασχολούνται καθημερινά, με την πιθανή επιστροφή του Έλληνα σέντερ μπακ στο λιμάνι και η Corriere dello Sport έρχεται σήμερα να δώσει νέα διάσταση, σε αυτό!

«Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι.

Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατομμύρια ή ένα ποσό εκεί κοντά και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχτούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι», γράφει συγκεκριμένα η μεγάλη ιταλική εφημερίδα.

Τονίζεται εκ νέου η θέληση του Κώστα Μανωλά, να επιστρέψει στον Θρύλο. Μιλούν για συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού, Μανωλά και Ραϊόλα. Κάτι το οποίο μοιάζει το μικρότερο, από τα εμπόδια, τα οποία έχει να ξεπεράσει ο Θρύλος, για να φέρει τον Μανωλά ξανά στην Ελλάδα. Και αυτό είναι ίσως το πιο εύκολο να συμβεί, αν δεν έχει συμβεί ήδη.

Όπως αναφέρουν όμως οι Ιταλοί, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση, στη Νάπολι και πως οι «παρτενοπέι» ψάχνουν ένα ποσό κοντά στα 15 εκ. ευρώ. Μακριά από τα επίπεδα, στα οποία μπορεί να κινηθεί, οικονομικά, ο Θρύλος.

Για αυτό και μόνο τον λόγο τονίζουμε καθημερινά, αυτό που τονίζει επίσημα ο Ολυμπιακός. Γίνονται «ζυμώσεις», αλλά δεν υπάρχουν συμφωνίες, ακόμη! Υπομονή και θα δούμε τι εξέλιξη θα έχει αυτή η σημαντική μεταγραφική υπόθεση, για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Νέα, παγκόσμια πρωτοτυπία, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»! Το μοναδικό πρωτάθλημα, το οποίο θα αρχίσει ΜΕΤΑ τη διακοπή για τις Εθνικές!