Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Corriere dello Sport: «Σύγκρουση Μανωλά-Ραϊόλα, με Ντε Λαουρέντις»

Corriere dello Sport: «Σύγκρουση Μανωλά-Ραϊόλα, με Ντε Λαουρέντις»
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 - 12:33

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι των δημοσιευμάτων, από την Ιταλία, για το σημαντικό θέμα της μεταγραφής Μανωλά, στον Θρύλο. Όπως έχει γίνει σαφές, κάθε μέρα προκύπτουν και νέες πληροφορίες, γύρω από το θέμα. Οι Ιταλοί ασχολούνται εκτεταμένα με την υπόθεση και ειδικά η Corriere dello Sport είναι μία εφημερίδα, η οποία καθημερινά φέρνει και νέο ρεπορτάζ, γύρω από την πιθανή επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Θρύλο και τον Πειραιά.

Αυτό που αναφέρει σήμερα η Corriere είναι πως η πλευρά του παίκτη, με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, στο πλευρό του, έχει «σκληρό τετ-α-τετ» με τη Νάπολι, για να καταφέρει να βρει τη φόρμουλα, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να επιστρέψει, έτσι, ο Μανωλάς στο λιμάνι!

«Υπήρξε μία πολύ έντονη συζήτηση μεταξύ της Νάπολι, του Μανωλά και του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Ο λόγος της σύγκρουσης συνδέεται με την αποτυχία, τουλάχιστον προς το παρόν, να πουληθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο Σπαλέτι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η αποχώρησή του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, θα έπεφτε σαν ογκόλιθος στα πλάνα του. Ο Ντε Λαουρέντις συνεχίζει να ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει το διεθνή αμυντικό να φύγει, ποσό που εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό από τον ελληνικό σύλλογο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η υπόθεση, όπως έχουμε αναφέρει, μόνο εύκολη δεν είναι. Η Νάπολι δαπάνησε πολλά χρήματα, για να πάρει τον Μανωλά στην ομάδα της και όπως είναι λογικό, δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει έτσι εύκολα. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, διατηρεί υπομονή, αναφορικά με το θέμα. Δεν πιέζει και δεν πιέζεται. Εξάλλου, το να «φορτώνεις» την «απέναντι» ομάδα με περισσότερη πίεση, ενώ είναι σαφές ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά, μόνο… σοφό δεν είναι.

Έχει… ψωμί το θέμα, ακόμη. Έχει… δρόμο. Ο Ολυμπιακός το προχωράει με ηρεμία και με ψυχραιμία και δεν… βιάζεται. Ο Μανωλάς θέλει, σαφέστατα, να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι δεδομένο και σίγουρα βοηθά τον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτή τη φάση δεν αρκεί. Είπαμε. Υπομονή και ψυχραιμία, για να δούμε πως θα εξελιχθεί μία τόσο σπουδαία μεταγραφική υπόθεση, την οποία ο Ολυμπιακός παλεύει να κάνει πράξη!

Διαβάστε επίσης