Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός και το «μέλι»

Ο Ολυμπιακός και το «μέλι»
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 - 13:51

Δεν είναι απλό. Και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο. Ο Ολυμπιακός είναι, πλέον, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εν Ελλάδα ΣΟΒΑΡΟΣ προορισμός, για ξένους παίκτες. Αλλά, όπως αποδεικνύεται και για Έλληνες παίκτες, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται, σκεπτόμενοι την επιστροφή στην Ελλάδα βάζουν μόνο μία ομάδα στο μυαλό τους. Τον Ολυμπιακό!

Μετά τον Σωκράτη και ο Μανωλάς είναι έτοιμος να αφήσει το εξωτερικό και δη το Καμπιονάτο (ο Σωκράτης ήρθε από την Πρέμιερ Λιγκ, μην ξεχνάμε!) για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Για να μην αναφέρουμε και τον… «θανάσιμα άρρωστο», μετά την ακύρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Μπιζότ! Ο ίδιος το είπε…

Τι έχει, πια, αυτή η ομάδα και θέλουν όλοι να έρθουν να παίξουν εδώ;

1) Όνομα. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Σε όλα της.

2) Ιστορία. Δεν ιδρύθηκε το… 2010. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι ομάδα-«πυροτέχνημα».

3) Βαριά φανέλα. Οι τίτλοι που έχει γράψει αυτή η φανέλα και το αίμα των οπαδών που χύθηκε στην τραγωδία της 7, την κάνουν ΑΣΗΚΩΤΗ!

4) Εργασιακό περιβάλλον. Το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας, το ομορφότερο και πιο σύγχρονο προπονητικό. Όλα είναι… πέρα από τα όρια της Ελλάδας.

5) Οικονομική ασφάλεια. Ο Ολυμπιακός ούτε ταλαιπωρήθηκε ποτέ από χρέη, ούτε προσφυγές είχε, ούτε… πασχίζει να σταθεί όρθιος, οικονομικά.

6) Στάτους στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι σταθερά στο Champions League ή μεταξύ αυτού και του Europa League. Μεγάλο προσόν.

7) Ανέκαθεν έφερνε μεγάλους παίκτες. Μη νομίζετε ότι οι παίκτες δεν κοιτούν τι παίκτες έχουν παίξει σε μια ομάδα, πριν αποφασίσουν να πάνε σε αυτή…

8) Λαός. Οι καλύτεροι της Ελλάδας, οι καλύτεροι της Ευρώπης, οι καλύτεροι του κόσμου! Ποιος παίκτης του εξωτερικού δεν έχει δει ατμόσφαιρα από Καραϊσκάκη;

9) Προοπτική. Σε όποια ηλικία και αν είσαι, παίζοντας στον Ολυμπιακό ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Σε βλέπουν. Και μπορείς να κάνεις μεταγραφή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, από το ελληνικό. Αποδεδειγμένα.

10) Πρόεδρος-ΟΠΑΔΟΣ. Το πιο σημαντικό από όλα. Εγγυάται ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ θα συνεχίζουν να υφίστανται μαζί, με σταθερότητα. Όχι, σπαστά ή… περιστασιακά και αν, όπως σε άλλους…

Καταλάβατε τώρα, γιατί ο Ολυμπιακός έχει -ξεκάθαρα- ΜΕΛΙ; Και γιατί τραβάει έτσι τους παίκτες να έρθουν;

Διαβάστε επίσης