Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ονιεκουρού για βασικός! (video)

Ολυμπιακός: Ονιεκουρού για βασικός! (video)
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 - 20:20

Από τα νέα πρόσωπα στον Ολυμπιακό είναι ο Χένρι Ονιεκουρού και πάνω του η ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρουν πολλά. Και περιμένουν πολλά, εννοείται.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Μονακό με αρκετά εκατομμύρια ευρώ και ήρθε στον Ολυμπιακό να κάνει τη διαφορά. Κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Καραϊσκάκη (3-0), έκανε το ντεμπούτο του.

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 74’ αντί του Ματιέ Βαλμπουενά και έπαιξε για ένα 20λεπτο. Ήταν τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και με βάση ότι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό, έχει λογική να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι της Σλοβακίας (26/8, 21:45).

Όσο περισσότερο περνούν οι μέρες, θα μπαίνει όλο και πιο πολύ στο κλίμα, ενώ σίγουρα η συμμετοχή του στα παιχνίδια θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο. Έτσι, έχει μεγάλη δόση λογικής να τον ξεκινήσει ο Πέδρο Μαρτίνς βασικό στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης, ώστε και πιο πολύ χρόνο να πάρει, αλλά και να αφομοιώσει πιο γρήγορα τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Αποκτήθηκε να κάνει τη διαφορά και σύντομα θα ξεκινάει στην 11άδα, με τις απαιτήσεις να είναι υψηλές και για εκείνον. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, την Πέμπτη να ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά...

Διαβάστε επίσης