Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζμρχαλ: «Αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη του Ολυμπιακού, αλλά…»

Ζμρχαλ: «Αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη του Ολυμπιακού, αλλά…»
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 - 10:23

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Μπρατισλάβα με το 3-0 στις αποσκευές του και με την αυτοπεποίθηση της καλύτερης ομάδας. Η πρόκριση ωστόσο δεν έχει έρθει και χρειάζεται ακόμη ένα σοβαρό 90λεπτο, από πλευράς Θρύλου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που πρέπει και η ομάδα να περάσει στους ομίλους του Europa League. Στη Σλόβαν τον πιστεύουν, ωστόσο. Πιστεύουν ότι μπορούν την ανατροπή και… λογικό, από μία άποψη. Καμιά ομάδα δεν καταθέτει έτσι «τα όπλα».

«Είμαστε πεπεισμένοι για την ποιότητα του Ολυμπιακού, η οποία είναι μεγάλη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να αποφύγουμε λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς. Χάνουμε με τρία γκολ διαφορά, αλλά στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη συνέβαινε το ίδιο και μειώσαμε. Και μάλιστα το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ τώρα μας περιμένει ολόκληρος ο αγώνας. Πρέπει να βρισκόμαστε πιο συχνά σε θέσεις βολής και θα ήταν καλό να πετυχαίναμε ένα γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι.

Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη του αντιπάλου, καθώς στο πρώτο ματς έπεφταν με μεγάλη αποφασιστικότητα στην μπάλα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μαζί τους. Πιστεύω ότι θα έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί μας. Εκ μέρους όλης της ομάδας, μπορώ να πω ότι η υποστήριξή του κόσμου θα μας βοηθήσει. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ακούστηκαν πάρα πολύ στο ματς στην Ελλάδα. Τώρα θα πρέπει να ακουστούν οι δικοί μας οπαδοί, κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολο το δικό μας έργο και να δυσκολέψει τον αντίπαλο», δήλωσε ο διεθνής άσος της Σλόβαν, Γιάρομιρ Ζμρχαλ, ο οποίος μπορεί σύντομα να είναι και συμπαίκτης με τον Τόμας Βατσλίκ, στην εθνική Τσεχίας!

Διαβάστε επίσης