Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέαμπτσιουκ: «Έχουμε κάνει μόνο το 50% της δουλειάς!»

Ρέαμπτσιουκ: «Έχουμε κάνει μόνο το 50% της δουλειάς!»
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 - 12:44

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στη Σλοβακία, να αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με μοναδικό στόχο ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. Να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είπε και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, στη Συνέντευξη Τύπου του Θρύλου, πριν τη ρεβάνς. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ τοποθετήθηκε ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού, στην Μπρατισλάβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση. Έχει ολοκληρωθεί μόνο το 50% της δουλειάς μας. Τα πήγαμε καλά, αλλά έχουμε ακόμη το 50% της δουλειάς μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε καλοί και σοβαροί, για να τελειώσουμε τη δουλειά, όπως πρέπει.

Νομίζω πως όλοι οι νέοι παίκτες ήρθαν εδώ για να αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Νομίζω ότι δεν είναι κάτι ευχάριστο, κάτι θετικό, που δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα θέλαμε να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορούμε το ελέγξουμε αυτό. Εμείς κοιτάζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και όλα όσα δεν μπορούμε να ελέγξουμε, τα αφήνουμε εκτός προπονητικού κέντρου.

Δεν με επηρεάζει και δεν σκέφτομαι ούτε τον ανταγωνισμό στη θέση μου, αν έρθει νέος παίκτης, ούτε και το γεγονός ότι είμαι αυτή τη στιγμή ο μόνος αριστερός μπακ. Κοιτάζω συνεχώς να δουλεύω. Καλά και σκληρά, για να βοηθάω την ομάδα μου.

Όλες οι ομάδες που παίζουν στα προκριματικά της UEFA είναι δυνατές και η κάθε μία από αυτές προσπαθεί, μέσα στο γήπεδό της, να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να προκρίνεται».

Διαβάστε επίσης