Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Θρύλο για νέα νίκη (video)

Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Θρύλο για νέα νίκη (video)
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - 01:28

Για τον Πέδρο Μαρτίνς, το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν «λέει» κάτι. Και προετοιμάζει τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη και στη Σλοβακία.

Δεν του αρκεί απλά η πρόκριση. Θέλει και τη νίκη. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία. Και αυτό θέλει και ο Ολυμπιακός για να πάρει νέους βαθμούς στη συγκομιδή του για τη βαθμολογία της UEFA.

Ο κόουτς, πάντως, θέλει και ζητάει τη νίκη και στη Σλοβακία. «Απομένει ένα ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε, όχι απλά να υπερασπιστούμε την πρόκριση. Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, είμαστε πολύ έμπειροι για να μην το κάνουμε. Κι εγώ αν ήμουν προπονητής της Σλόβαν θα έλεγα τα ίδια στους παίκτες μου, ότι υπάρχουν ελπίδες. Η Σλόβαν είχε αποκλείσει πρόπερσι τον ΠΑΟΚ, κανείς μας δεν σκέφτεται διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πάμε εκεί για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά και για να νικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κοινώς, το 3-0 δεν αλλάζει σε κάτι την προετοιμασία του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στη Σλοβακία για να σφραγίσει την πρόκριση με νέα νίκη.

Διαβάστε επίσης