Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζει» για συμμετοχή ο Τικίνιο!

«Παίζει» για συμμετοχή ο Τικίνιο!
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - 15:38

Δεν αποκλείεται να το δούμε και ΑΥΤΟ! Ο Ολυμπιακός μπορεί να μας έχει και… έκπληξη, απόψε, στη Σλοβακία! Πέραν της νίκης, την οποία θέλει, της πρόκρισης, την οποία κυνηγάει, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει και… κερασάκι!

«Παίζει» για συμμετοχή ο Τικίνιο!

Ο Μαρτίνς σκέφτεται να δώσει χρόνο στον σέντερ φορ του, αναλόγως με την εξέλιξη την οποία θα έχει το ματς στην Μπρατισλάβα! Ο Βραζιλιάνος φορ έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό, εδώ και λίγο καιρό. Πατάει σταθερά «γκάζι», ανεβάζει «στροφές» και δεν αποκλείεται ακόμη και απόψε το βράδυ, να πατήσει χορτάρι! Το αν αυτό θα συμβεί, θα εξαρτηθεί από την εικόνα του Ολυμπιακού, το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα, αλλά και κατ’ επέκταση του συνολικού, αλλά και την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο σέντερ φορ του Μαρτίνς.

Ο Τικίνιο έχει δουλέψει πολύ. Ο Χασάν μπορεί να έχει επιστρέψει, αλλά δεν αποκλείεται αντί του «Φαραώ», ο Ολυμπιακός να προτιμήσει τον Τικίνιο, για το ματς, απόψε, ως εναλλακτική. Είπαμε, δεν είναι δεδομένο και δεν θα πρέπει «ντε και καλά» να περιμένουμε ότι θα το δούμε. Αλλά υπάρχει ως σενάριο, στο μυαλό του Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης