Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Θα πάρουμε άλλον έναν ακραίο. Έχουμε ένα όνειρο» (video)

Μαρτίνς: «Θα πάρουμε άλλον έναν ακραίο. Έχουμε ένα όνειρο» (video)
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 00:50

Περισσότερα πράγματα περίμενε και ο Πέδρο Μαρτίνς από τους ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με τη Σλόβαν στη Σλοβακία. Μάλιστα, μιλώντας στο MEGA έκανε αναφορά και στο μεταγραφικό κομμάτι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πάρει ακόμη έναν ακραίο.

«Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε τον στόχο του Champions League και της φάσης των ομίλων καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa. Όσο για το ματς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δώσαμε ανάσα και ζωή στον αντίπαλο που είχε μείνει με δέκα παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον στόχο στην Ευρώπη: «Να φτάσουμε πιο μακριά απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το εκπληρώσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ και εάν είναι κάποιος να έρθει να έρθει διότι θα αναβαθμίζει την ποιότητα της ομάδας και καλώς να έρθει. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης