Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε Ολυμπιακός» (video)

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε Ολυμπιακός» (video)
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 01:02

Αισιόδοξος για τη δύσκολη κλήρωση που αναμένεται για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο αρχηγός του Θρύλου μίλησε και για το ματς, αλλά και για την πανέξυπνη ενέργειά του στη φάση του δεύτερου γκολ.

«Από την αρχή ήρθαμε με σκοπό να νικήσουμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε δύο φορές, αλλά δυστυχώς δεν νικήσαμε, κάτι που θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα έχουμε χρόνο να μπουν περισσότερο και οι νέοι παίκτες. Είναι μεγάλη χρονιά, δύσκολη, έχουμε πολλά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις.

Έχουμε καλό κορμό, το έχει δημιουργήσει την τελευταία τριετία ο προπονητής. Έχουν έρθει και νέα παιδιά, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι. Το σωστό είναι να δουλεύουμε. Η ψαλίδα μεταξύ των μεγάλων ομάδων και των μικρών έχει κλείσει, ο καθένας μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε. Αν δίνουμε το 100% μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», είπε αρχικά ο Μπουχαλάκης.

Για τη φάση του 2ου γκολ: «Από τη στιγμή που πήγα στη μπάλα είδα ότι η αντίπαλη ομάδα ψαχνόταν. Ο Ονιεκουρού θα μπορούσε να κάνει ένα και δύο κοντρόλ. Έκανε καλό τελείωμα και ευελπιστώ το γκολ να τον βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για το αν έχει προτίμηση σε αντιπάλους: «Ξέρω ότι είναι ανταγωνιστικές ομάδες όπως στο Champions League, ευπρόσδεκτος όποιος κι αν έρθει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε Ολυμπιακός».

Διαβάστε επίσης