Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και Καρμπόβνικ και Κανέ και ομίλους Europa!

Και Καρμπόβνικ και Κανέ και ομίλους Europa!
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 09:59

Ο Ολυμπιακός είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος διαρκώς κινείται. Την ώρα κατά την οποία η ομάδα έπαιρνε, ευρισκόμενη στη Σλοβακία, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, για τη σεζόν, η οποία ήδη «τρέχει», η Διοίκηση του Συλλόγου προχωρούσε με προσθήκες παικτών, οι οποίοι έρχονται για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ του Μαρτίνς. Τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Έτσι, η Παρασκευή, η οποία ξημέρωσε σήμερα, βρίσκει τον Ολυμπιακό… πολύ απασχολημένο. Με γεμάτο πρόγραμμα! Με τον Μίχαλ Καρμπόβνικ να είναι ήδη εδώ και να προχωρά τα διαδικαστικά της μεταγραφής του (δανεισμός μονοετής με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι). Αλλά η έλευση του υπερταλαντούχου Πολωνού ακραίου μπακ/χαφ δεν είναι το μοναδικό… event, το οποίο έχει σήμερα στο πρόγραμμα ο Θρύλος!

Το όνομά του μπήκε στην κληρωτίδα, μαζί με τις υπόλοιπες 32 ομάδες του Europa League, οι οποίες σχηματίζουν τους ομίλους της φετινής διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκρισή του, επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχει πλέον τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλό, σε μία διοργάνωση, στην οποία έχει κάνει σημαντικά πράγματα, την τελευταία 3ετία. Και με τον στόχο του να παραμένει πάντα υψηλός.

Παράλληλα, ο Κανέ της Νέφτσι Μπακού, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεχώρισε κατά τη διπλή «μάχη» με τους Αζέρους, για τα προκριματικά του Champions League, αναμένεται επίσης σήμερα Παρασκευή, στην Ελλάδα! Όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα έρχεται για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος κινήθηκε μυστικά, για να τον αποκτήσει. Ο Κανέ είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη προοπτική, όπως φάνηκε και από τις «μάχες» με τη Νέφτσι, αλλά πιάνει θέση ξένου. Μένει να φανεί ποια θα είναι η τύχη του, αναφορικά με την παραμονή του στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γεμάτη μέρα, λοιπόν, και η σημερινή, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να συνεχίζει να μοντάρεται, ενόψει της σεζόν 2021-22. Άλλωστε, με την καθυστέρηση στην έναρξη της Σούπερ Λιγκ, ο Μαρτίνς έχει, θέλοντας και μη, περισσότερο χρόνο να δουλέψει και να «δέσει» την ομάδα του, ώστε εκείνη να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη.

Διαβάστε επίσης