Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο χρόνος με το μέρος του!

Ο χρόνος με το μέρος του!
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 11:44

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του… άπλα, ώστε να δουλέψει ακόμη περισσότερο, ενόψει πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης. Το γεγονός της έλλειψης άμεσων υποχρεώσεων, στη Σούπερ Λιγκ, δίνει στην ομάδα του Πειραιά το χρονικό περιθώριο, το οποίο χρειάζεται, για να γίνει ακόμη καλύτερος, από ότι έχει εμφανιστεί έως τώρα.

Ο Μαρτίνς έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας του. Είναι σαφείς και πάνω σε αυτές δουλεύει ήδη, ο Πορτογάλος. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση. Αγώνα με τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει τη χρονική άνεση, τώρα, εφόσον πλησιάζει και το κενό για τις εθνικές ομάδες και πρωτάθλημα δεν έχουμε. Ο Θρύλος θέλει και σε αυτό το κενό να δουλέψει με τρόπο σωστό, να ενισχύσει τα θετικά του σημεία, αλλά και να βελτιώσει τα αρνητικά του.

Σε αυτό το σχέδιο εντάσσονται και οι προσθήκες, τις οποίες ο Ολυμπιακός καθημερινά προχωρά. Παίκτες οι οποίοι έρχονται στο λιμάνι, για να τονώσουν την ποιότητα, η οποία ήδη υπάρχει.

Ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλει, ξέρει τι έχει, αλλά και τι του λείπει. Και εκεί στοχεύει, κυρίως. Τα δυνατά του σημεία, όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνονται… αυτοματοποιημένα, με το «δέσιμο» μεταξύ των παικτών. Ωστόσο, τα αδύναμα σημεία του είναι εκείνα, τα οποία ο Μαρτίνς και οι παίκτες οφείλουν να τονώσουν. Και ο χρόνος υπάρχει. Όπως, φυσικά και η διάθεση, για πολλή δουλειά. Η ομάδα οφείλει να εμφανιστεί καλύτερη στους ομίλους του Europa League και το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης