Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραπαπάς: «Απορώ πως FIFA-UEFA δεν μας έχουν στείλει στον… αγύριστο!»

Καραπαπάς: «Απορώ πως FIFA-UEFA δεν μας έχουν στείλει στον… αγύριστο!»
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 12:43

Και νέα σκληρή, ολόσωστη τοποθέτηση του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, για την Ολιστική Μελέτη και την αδυναμία του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αποφασίσει για το καλό του! Ο Κώστας Καραπαπάς επανήλθε με νέα, δυνατή τοποθέτηση, για το θέμα που καίει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ώρα που κάποιοι… σφυρίζουν αδιάφορα και κινούνται μόνο κατά το δοκούν και κατά το προσωπικό όφελος!

Μεταξύ άλλων, ο Καραπαπάς επεσήμανε: «Καλημέρα σε όλους. Η τοποθέτησή μου έχει να κάνει με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια δεν πάει καλά και το βλέπουμε ακόμα και στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν στελέχη με τα οποία συνεργάζεται η Εθνική διότι έχουν τις σωστές παρέες. Υπάρχει η Super League 1 που λόγω προκήρυξης δεν ξεκινά. Πως να το εξηγήσεις στους ξένους. Υπάρχει η Super League 2 που κ. Λεουτσάκος δεν ξέρει τι ομάδες θα παίξουν.

Έχουμε λοιπόν κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός με τις διεθνείς Ομοσπονδίες κάθονται να κάνουν μία πρόταση. Η Ολιστική είναι μία αρχή. Δεν είναι σάρωση των πάντων.

Συζητάμε 3 μήνες για το αυτονόητο. Για μένα υπάρχουν δύο κατηγορίες στο ποδόσφαιρο. Αυτοί που ασχολούνται πραγματικά με αυτό αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το μεράκι τους. Υπάρχει και η κατηγορία με άτομα που ζουν παρασιτικά από το ποδόσφαιρο. Και εδώ στην αίθουσα που είμαστε υπάρχουν λίγοι τέτοιοι. Να δούμε ποιοι είναι με το ποδόσφαιρο. Απορώ γιατί λέμε συνέχεια τα ίδια. Τα πράγματα είναι απλά.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αναλαμβάνει το επαγγελματικό όσο περισσότερο γίνεται. Γιατί η ΕΠΣ να μην το θέλει αυτό; Γιατί μία ΕΠΣ κάπου να μην το θέλει αυτό; Αυτοί που θέλουν το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεχωρίσουν από αυτούς που κάνουν δουλίτσες. Γιατί πολλοί έχουν γίνει πλούσιοι χωρίς να έχει πάει παραπέρα το ποδόσφαιρο της περιοχής τους.

Απορώ πως δεν μας έχουν πει να πάμε στον αγύριστο οι FIFA και UEFA. Υπάρχει κόσμος που επενδύει στο ποδόσφαιρο και έχει να χάσει. Ας ψηφίσουμε όλοι μαζί μία φορά κάτι. Ας κάνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αυτά που νομίζει και το ερασιτεχνικό αυτά που θέλει. Οι μόνοι που μπορεί να μην το θέλουν είναι αυτοί που δεν θέλουν να υπάρχει ποδόσφαιρο. Άλλαξε ο πρόεδρος και μπήκε ένας άνθρωπος από το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι (σ.σ. εννοεί με την ΕΠΟ και τους χειρισμούς της αυτό το διάστημα) αλλά είναι μία ευκαιρία.

Αισθάνομαι περηφάνεια που ο Ολυμπιακός προσφέρει τόσους βαθμούς και χαρήκαμε που πέρασε ο ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε έναν διαιτητή με τη Λουντογκόρετς που είχε θέμα με το ξενοδοχείο διότι τον έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο που δεν ήταν για ύπνο, από αυτά που δεν... κοιμάσαι και του βγήκε αυτό στο γήπεδο. Είναι δυνατόν να μην μας ρωτάνε από την Ομοσπονδία για το τι γίνεται; Μιλάμε με την Παρί Σεν Ζερμέν και τόσες μεγάλες ομάδες. Και εγώ δεν ανέχομαι να είναι στην ΕΠΟ ο κάθε Δημητρίου και να κάνει δουλειές αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Να μην μας αντιμετωπίζετε ως επαγγελματικό ποδόσφαιρο (η τοποθέτηση πήγαινε προς τον κ. Τζώρτζογλου) ότι εσείς τα έχετε λυμένα. Ε όχι δεν τα έχουμε λυμένα. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν θέλουν την UEFA και τη FIFA. Εάν το ποδόσφαιρο είναι υγιές από τη βάση του τότε μόνο καλύτερο θα είναι για όλους».

Διαβάστε επίσης