Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ζαγοράκης: «Μεγάλο βήμα για το ποδόσφαιρο»

Ζαγοράκης: «Μεγάλο βήμα για το ποδόσφαιρο»
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 22:33

Την άποψη πως έγινε ένα μεγάλο βήμα για το ποδόσφαιρο με την υπερψήφιση των τροποποιήσεων του καταστατικού, όπως επιθυμούσαν δηλαδή FIFA και UEFA, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης. «Σήμερα έγινε ένα μικρό βήμα από εμάς και ένα μεγάλο για το ποδόσφαιρο. Οι Ενώσεις απέδειξαν με την ψήφο τους ότι είναι έτοιμες να προχωρήσουν μπροστά, με βάση τις προτεινόμενες καταστατικές τροποποιήσεις της FIFA και της UEFA. H Ομοσπονδία έκανε το καθήκον της και είναι προφανές ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς χρειάζεται να πράξουν αντίστοιχα.

Το ποδόσφαιρο είχε μια ιστορική ευκαιρία να δώσει λύσεις σε προβλήματα που το απασχολούν διαχρονικά και την αξιοποίησε. Κανένας δεν σκέφτηκε, στην πραγματικότητα, τι θα χάσει, καθώς όλοι είδαν τη μεγάλη εικόνα: τι θα κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και μεταξύ μας. Σαν μία ομάδα. Γιατί στο ποδόσφαιρο κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι μονάδες», δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Διαβάστε επίσης