Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φινάλε μεταγραφών: «Τρέχει» το θέμα Σεμέδο

Φινάλε μεταγραφών: «Τρέχει» το θέμα Σεμέδο
Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 11:23

Μοιάζει ανέφικτο, τούτη την ώρα, να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στο λιμάνι και είναι δεδομένη η επιθυμία του ίδιου, να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Η μεγάλη ποιότητά του δυστυχώς υπερκαλύφθηκε από μία νοοτροπία, η οποία ειδικά το τελευταίο διάστημα, δεν συμβαδίζει με τα «θέλω» της ομάδας του Πειραιά. Και ο Σεμέδο θα αποχωρήσει. Κάτι το οποίο εκτός από τον ίδιο, βλέπει με θετικό μάτι και ο Ολυμπιακός.

Σε ό,τι αφορά τους «μνηστήρες» τώρα, ομάδες από την πατρίδα του Σεμέδο φέρονται να είναι… προ των πυλών. Συγκεκριμένα η Μπενφίκα και η Πόρτο. Και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού προτιμάει, δεδομένα, να επιστρέψει στην πατρίδα του, από το να πάει, λόγου χάρη, στην Τορίνο. Η ιταλική ομάδα φέρεται να είναι επίσης σε… μελέτη του θέματος «Σεμέδο» και ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής.

Πάντως, το θέμα δεν θα «τραβήξει». Δεν μπορεί, άλλωστε. Ελάχιστες ημέρες απομένουν, για το φινάλε των μεταγραφών. Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Ακόμη και αν χρειαστεί να παραχωρήσει δανεικό τον Σεμέδο με μία οψιόν αγοράς (υποχρεωτική ή μη, δεν έχει αποσαφηνιστεί) στα 9-10 εκ. ευρώ. Να μπορέσει, με αυτό τον τρόπο να προχωρήσει παρακάτω, με άλλες μεταγραφικές του υποθέσεις. Η εκκρεμότητα του θέματος «μεταγραφή Σεμέδο» αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης